MERGI LA CONȚINUT

DS 3 PERFORMANCE LINE

ELEGANȚĂ PUR-SÂNGE

O prezență intensă care se remarcă pe șosea

Alură îndrăzneață cu finisaje rafinate: versiunea PERFORMANCE LINE a lui DS 3 combină eleganța unui negru intens cu detalii deosebite.

Exterior

Interior

Puritate contemporană

Acoperind scaunele, planșa de bord și panourile portierelor, Alcantara® conferă calitate și caracter, în timp ce cusăturile Performance Line Carmine și Champagne, precum și tapițeria gri Lama contribuie la atmosfera distinsă și liniștită.

Disponibile opțional, noile scaune din piele granulată Claudia black și pielea Mistral perforată a volanului adaugă o notă elegantă și dinamică, plină de sportivitate.

SERVICII PERSONALIZATE

Only You

Află mai multe despre suita noastră de servicii personalizate.

Contracte de garanții extinse

Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.

Informații juridice

 

¹ Cifrele prezentate pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia sunt conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Testul WLTP înlocuiește New European Driving Cycle (NEDC), care a fost protocolul de testare utilizat anterior. Cu condiții de testare mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurilor WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele măsurate în conformitate cu procedura NEDC. Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și autonomia pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de conducere, viteza, specificațiile, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și temperatura din interiorul vehiculului. Contactează dealerul pentru mai multe informații. Mai multe detalii aici.