DS 9 E-TENSE

Ești susținut de tehnologiile avansate

De la 62.900 EURO

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

Tehnologii

Când tehnologia avansată este de partea ta

Conceput pentru confortul tău, DS 9 dispune de cea mai nouă tehnologie

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS 9 preia controlul

Cu DS PARK PILOT, manevrele de parcare devin extrem de ușoare.

Acest sistem inteligent poate detecta un spațiu de parcare care se potrivește cu mărimea noului DS 9, trecând pur și simplu în fața acestuia la viteze de până la 30 de km/h, după care inițiază apoi manevra de parcare laterală sau perpendiculară, fără nicio intervenție din partea ta asupra volanului sau a pedalelor.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Imperfecțiunile drumului scanate în timp real

Acest sistem inteligent de suspensie se bazează pe o cameră amplasată în partea superioară a parbrizului, precum și pe mai mulți senzori care caută în permanență imperfecțiunile drumului. Aceștia transmit datele în câteva milisecunde către un computer care acționează fiecare roată în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, acesta face ca suspensia să fie în permanență mai dură sau mai moale, garantând un confort optim.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Mașina ta are grijă de tine

Cu farurile sale cu tehnologie LED și trei module rotative, DS ACTIVE LED VISION oferă mai multe moduri de iluminare specifice fiecărei situații de condus. Modulele lucrează împreună pentru a regla instantaneu unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului de lumină în funcție de condițiile de conducere (vreme și nivel de iluminare). Nu contează dacă conduci în oraș, la țară sau pe autostradă, iluminarea se va adapta pentru a garanta o vizibilitate de înaltă definiție.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vezi ceea ce nu poate fi văzut noaptea

Pe timp de noapte, cu camera cu infraroșu ascunsă în grila din față, DS 9 scanează drumul în timp real. Sistemul poate detecta pietoni și animale la o distanță de până la 100 m, astfel încât să poți vedea pericolele și să reacționezi rapid.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Mașina veghează pentru tine

Atât ziua, cât și noaptea, un sistem format din senzori și o cameră de luat vederi caută semne de oboseală sau distragere a atenției șoferului precum și monitorizează traiectoria mașinii. În cazul în care detectează semne de somnolență sau lipsă de atenție, pornește în habitaclu o alertă sonoră și vizuală pe ecranul central.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Experimentează conducerea autonomă

Am realizat DS DRIVE ASSIST pentru a ajuta șoferul, permițându-i în același timp să preia controlul asupra mașinii în orice moment. Acest sistem ajustează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează DS 9 cu precizie pe banda sa de circulație, controlând direcția dacă șoferul dorește. Acesta supraveghează viteza și direcția, garantând siguranța și liniștea la volan.
Sistemul controlează, de asemenea, oprirea (în limita a 3 secunde) și repornirea atunci când traficul devine aglomerat.

DS DRIVE ASSIST