DS 4 - Conceput să-ți lumineze calea

De la 28.100 EURO

DS 4 - Conceput să-ți lumineze calea
DS 4 - Conceput să-ți lumineze calea

PUTERE

De la 130 la 225 CP

Motorizare plug-in hybrid disponibilă

DIMENSIUNI

Lungime: 4,40 metri

Lățime: 1,87 metri

Înălțime : 1,49 metri

CONSUM/ EMISII (WLTP, CICLU MIXT)

Între 1,4 și 5,7 L/100km

Între 29 și 155 g/km –  CO₂

FASCINANT

O viziune inedită asupra automobilului

Disponibil acum la comandă, DS 4 provoacă și captivează prin proporțiile impresionante, prin alura carismatică și postura sa robustă. La bord, tehnologia augmentată se integrează perfect în habitaclu, pentru un design pur, tehnologic și ergonomic.

GRAFIC ȘI DINAMIC

GRAFIC ȘI DINAMIC

Design sofisticat și irezistibil

DS 4 adoptă un design modern cu linii fluide, pus în valoare de roțile de mari dimensiuni, de silueta atletică și profilul aerodinamic. În partea din spate, blocurile optice sculptate adoptă forme elegante, pentru o identitate unică, impresionantă.

GRAFIC ȘI DINAMIC

Diversitate

Afirmă-ți propriul stil

Inspirat din universul hatchbackurilor compacte și cel al SUV-urilor Coupé, DS 4 este un concept atrăgător, grație numeroaselor posibilități de personalizare. Gama DS 4 include 2 versiuni: DS 4 Performance Line, pentru conducătorii auto ce preferă un stil de condus sportiv și  DS 4 CROSS, pentru aventurieri.

DESIGN INTERIOR

Eleganța pură a designului

DS 4 asigură un sentiment de o puritate remarcabilă prin integrarea ecranelor în planșa de bord, la care se adaugă panoul de comenzi E-TOGGLE, comenzile stilizate ale geamurilor electrice sau aeratoarele centrale invizibile, DS AIR. Interiorul este pus în valoare de materiale unice, precum carbonul forjat, materialul textil brown ash și, bineînțeles, pielea naturală sau Nappa tip brățară de ceas, semnătura emblematică a Mărcii.

Interior Opéra Brun Criollo cu scaune cu piele tip brățară de ceas

Apreciază excelența celui mai distins interior DS, Opéra Brun Criollo. Scaunele emblematice cu piele Nappa tip brățară de ceas prezintă logo-ul DS pe spătar și sunt încălzite, ventilate și au funcție de masaj, pentru a asigura trasee confortabile în orice anotimp.

Materiale sofisticate

Beneficiază de o gamă largă de materiale sofisticate pentru interiorul modelului DS 4 : Tapițerie textilă Tungstène, Alcantara®, pânză DS sau piele Nappa și piele granulată cu finisaje premium, precum cusăturile elegante Point Perle, tehnologia guillochage «Clous de Paris» sau cenușa și carbonul forjat. Personalizează iluminatul ambiental pentru a te bucura de o atmosferă primitoare, în ton cu stilul tău personal.

Volan îmbrăcat în totalitate în piele și încălzit

Volan îmbrăcat în totalitate în piele și încălzit

Detaliul suprem la cele mai luxoase versiuni, volanul este acoperit în întregime cu piele granulată și are funcție de încălzire pentru a experimenta cel mai bun nivel de confort la condus.

ERGONOMIE ȘI RAFINAMENT

Descoperă DS E-TOGGLE și DS AIR

Perfect integrate în planșa de bord, aeratoarele invizibile DS AIR sunt un sistem unic de ventilație, discret și eficient. Aeratoarele DS Air adoptă un design compact, pentru un aspect fluid și pur al planșei de bord.

Controllerul DS E-TOGGLE, deosebit de discretă și inovatoare, înlocuiește tradiționala manetă a schimbătorului de viteze, punând în valoare finețea și eleganța tehnologică a habitaclului.

Puterea sunetului

Sistemul HiFi FOCAL Electra®

Bucură-te de un sunet de o puritate de neegalat cu acest sistem audio excepțional, cu 14 difuzoare și o putere de 690 de wați. Pentru confortul tău la bord, geamul laminat cu film acustic îmbunătățește sunetul sistemului FOCAL Electra® HiFi și creează o atmosferă calmă și relaxantă.

HIGH TECH

Trăiește o experiență de condus imersivă și exaltantă

DS 4 întruchipează «tehnologia augmentată», o combinație exclusivă între tehnologia de ultimă oră și realitatea augmentată. Un plus de eficiență, de conectivitate și de inovație în serviciul experienței de condus și al siguranței.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Pentru o perspectivă intuitivă și reconfortantă asupra drumului

Head-up display-ul extins reprezintă o experiență vizuală imersivă similară cu realitatea augmentată. Proiectate prin parbriz pe o suprafață cu diagonala de 21’’, la 400 de m în față, informațiile digitale par să apară direct pe drum, pentru ca șoferul să nu își abată privirea de la condus.

DS IRIS SYSTEM

Un asistent senzorial

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal ce dispune de o interfață tactilă și înțelege ce îi spui, pentru ca sistemul să execute ce vrei tu, atunci când dorești.

 

DS SMART TOUCH

Comenzile rapide la îndemână

Activează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, configurație climatizaree…) cu un singur gest, fără a-ți lua ochii de la drum, datorită DS SMART TOUCH. Situat convenabil la îndemâna mâinii tale, acest ecran tactil se supune mișcărilor tale și recunoaște gesturi precum mărirea, micșorarea și scrierea.

 

DS DRIVE ASSIST

Rulare de nouă generație

Am proiectat DS DRIVE ASSIST pentru a te ajuta, permițându-ți în același timp să recâștigi controlul asupra mașinii tale în orice moment. DS DRIVE ASSIST reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează cu precizie DS 4 pe banda sa, în funcție de alegerea ta, acționând asupra direcției. Controlează viteza și traiectoria pentru a-ți garanta siguranța și liniștea la volan.

DS DRIVE ASSIST 2.0* îmbogățește experiența de rulare autonomă prin integrarea schimbării semi-automate a benzilor de circulație, adaptarea vitezei în curbe și recomandarea de viteză în avans conform indicatoarelor.

*) Disponibil ulterior

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipează drumul

Utilizând o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, patru senzori și trei accelerometri, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează în timp real și independent asupra fiecărei roți și ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale, în funcție de imperfecțiunile drumului.

DS NIGHT VISION

Vezi ce nu poate fi văzut în întuneric

O cameră video cu infraroșu, amplasată la nivelul grilei noului DS 4 detectează prezența pietonilor și a animalelor în fața autovehiculului pe o distanță de până la 200 metri și afișează imaginea pe instrumentarul de bord digital, pentru ca șoferul să anticipeze pericolele și să reacționeze în consecință. Un real beneficiu în materie de siguranță ce asigură un condus odihnitor, chiar și pe timp de noapte.

TEHNOLOGII SUPLIMENTARE

Descoperă și alte tehnologii disponibile pentru modelul DS 4

DS MATRIX LED VISION

Iluminare inteligentă

Farurile de ultimă generație DS MATRIX LED VISION, mai înguste și mai moderne, introduc tehnologiile Matrix Beam și Dynamic Bending Light (iluminat dinamic în viraje) pe Noul DS 4. Fasciculele detectează împrejurimile cu precizie și se adaptează grație celor cinci moduri prestabilite (oraș, drum de țară, autostradă, condiții meteo dificile și ceață), pentru a putea rula cu luminile de drum, fără a deranja ceilalți participanți la trafic.

 

Pachet detectare trafic din spate

Pachet detectare trafic din spate

Fără surprize

Pentru o siguranță suplimentară, acest sistem detectează vehiculele prezente în unghiurile moarte laterale atunci când rulezi, indiferent de viteza cu care acestea se apropie. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul te avertizează asupra pericolelor prin semnalizarea cu un led intermitent pe sticla retrovizorului de pe partea în cauză. La trecerea în marșarier, ești avertizat asupra obstacolelor aflate în mișcare pe o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.

 

E-TENSE

E-TENSE

Mobilitate de nouă generație

Cu motorizarea plug-in hybrid E-TENSE de 225 CP, asocierea dintre un motor electric și unul pe benzină oferă dinamism și flexibilitate. Bucură-te de emisii scăzute și un consum redus de combustibil, cu demaraje puternice și silențioase.

 

Alte dotări opționale disponibile

  • ADML Proximity
    Frânare de urgență automată
    Recunoașterea indicatoarelor rutiere
    Avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare