DS 4

Rafinament tehnologizat

De la 29.900 EUR, TVA inclus

DS 4
DS 4

DE NEEGALAT

O viziune inedită asupra automobilului

Disponibil în curând, DS 4 provoacă și captivează prin proporțiile impresionante, prin alura carismatică și postura sa robustă. La bord, tehnologia augmentată se integrează perfect în habitaclu, pentru un design pur, tehnologic și ergonomic.

Design sofisticat și irezistibil

DS 4 adoptă un design modern cu linii fluide, pus în valoare de roțile de mari dimensiuni, de silueta atletică și profilul aerodinamic. În partea din spate, blocurile optice sculptate adoptă forme elegante, pentru o identitate unică, impresionantă.

O apariție captivantă

Noul DS 4 este echipat cu faruri DS MATRIX LED VISION și lumini de zi cu 98 LED-uri ce îi oferă un aspect incisiv, în același timp captivant și inovator.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Iluminare inteligentă

Farurile de ultimă generație DS MATRIX LED VISION, mai înguste și mai moderne, introduc tehnologiile Matrix Beam și Dynamic Bending Light (iluminat dinamic în viraje) pe Noul DS 4. Fasciculele detectează împrejurimile cu precizie și se adaptează grație celor cinci moduri prestabilite (oraș, drum de țară, autostradă, condiții meteo dificile și ceață), pentru a putea rula cu luminile de drum, fără a deranja ceilalți participanți la trafic.

 

DS MATRIX LED VISION

Afirmă-ți propriul stil

Inspirat din universul berlinelor compacte și cel al SUV-urilor Coupé, DS 4 este un concept atrăgător, grație numeroaselor posibilități de personalizare. Gama DS 4 include 2 versiuni: Performance Line, pentru conducătorii auto ce preferă un stil de condus sportiv și CROSS, pentru aventurieri.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

DESIGN INTERIOR

Eleganța pură a designului

DS 4 asigură un sentiment de o puritate remarcabilă prin integrarea ecranelor în planșa de bord, la care se adaugă panoul de comenzi E-TOGGLE, comenzile stilizate ale geamurilor electrice sau aeratoarele centrale invizibile, DS AIR. Interiorul este pus în valoare de materiale unice, precum carbonul forjat, materialul textil brown ash și, bineînțeles, pielea naturală sau Nappa tip brățară de ceas, semnătura emblematică a Mărcii.

TEHNOLOGIZAT

Trăiește o experiență de condus imersivă și exaltantă

DS 4 întruchipează «tehnologia augmentată», o combinație exclusivă între tehnologia de ultimă oră și realitatea augmentată. Un plus de eficiență, de conectivitate și de inovație în serviciul experienței de condus și al siguranței.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Pentru o perspectivă intuitivă și reconfortantă asupra drumului

Head-up display-ul extins reprezintă o experiență vizuală imersivă similară cu realitatea augmentată. Proiectate prin parbriz pe o suprafață cu diagonala de 21’’, la 400 de m în față, informațiile digitale par să apară direct pe drum, pentru ca șoferul să nu își abată privirea de la condus.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

Un asistent senzorial

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal ce dispune de o interfață tactilă și înțelege ce îi spui, pentru ca sistemul să execute ce vrei tu, atunci când dorești.

DS IRIS SYSTEM
DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Comenzile rapide îți sunt la îndemână

Activează una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, configurare climatizare…) cu un simplu gest, fără a lua ochii de la drum, grație DS SMART TOUCH. Ideal amplasat la îndemână, un ecran tactil reacționează la mișcările tale și recunoaște gesturile, precum mărirea sau micșorarea distanței focale sau chiar scrisul.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Mobilitate de nouă generație

Designerii noștri au dezvoltat, pentru DS 4, o platformă mai eficientă, în serviciul designului și al performanței. Conçepută pentru a găzdui motorizarea E-TENSE 225 CP plug-in hybrid, ce asociază un motor pe benzină de 180 CP și un motor electric de 110 CP, platforma asigură performanță și o flexibilitate incredibilă la condus: autonomie electrică de până la 50 km în regim mixt (WLTP), fără compromisuri în ceea ce privește spațiul la bord sau volumul portbagajului.

DS 4 E-TENSE

Confort și Siguranță

Inovații pentru serenitate dinamică la bord

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0

Experiență de condus de nouă generație

DS DRIVE ASSIST 2.0 îmbogățește experiența de condus autonom. Sistemul include schimbarea semi-automată a benzii și adaptarea vitezei în curbe, în funcție de indicatoarele rutiere. Grație senzorilor, radarelor amplasate la colțurile mașinii și unei camere video amplasate în partea de sus a parbrizului, sistemul analizează drumul și poziționează mașina în timp real, în funcție de împrejurimi.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipează drumul

Utilizând o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, patru senzori și trei accelerometri, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează în timp real și independent asupra fiecărei roți și ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale, în funcție de imperfecțiunile drumului.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vezi ce nu poate fi văzut în întuneric

O cameră video cu infraroșu, amplasată la nivelul grilei noului DS 4 detectează prezența pietonilor și a animalelor în fața autovehiculului pe o distanță de până la 200 metri și afișează imaginea pe instrumentarul de bord digital, pentru ca șoferul să anticipeze pericolele și să reacționeze în consecință. Un real beneficiu în materie de siguranță ce asigură un condus odihnitor, chiar și pe timp de noapte.