MERGI LA CONȚINUT
 TUTORIALE VIDEO & MANUALE DE UTILIZARE
DS 9
Descoperă o serie de videoclipuri cu instrucțiuni de utilizare (tutoriale video) și filme tehnologice 3D care te vor ajuta să descoperi avantajele opțiunilor din autovehiculul tău DS 9.
MANUALE DE UTILIZARE

Accesează manualul de utilizare online pentru DS 9.

De asemenea, îl poți accesa din aplicația Scan MyDS și MyDS.

VIDEOCLIPURI DE PREZENTARE
Descoperă videoclipuri de prezentare a tehnologiilor disponibile pe DS 9
 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Acest sistem inteligent de suspensie se bazează pe o cameră video situată în partea de sus a parbrizului, precum și pe mai mulți senzori care caută în mod constant imperfecțiunile drumului. Ei transmit aceste date în milisecunde către un computer care operează fiecare roată în mod independent. În funcție de informațiile pe care le primește, aceasta face suspensia mai dura sau mai flexibilă, garantând un confort optim.
DS ACTIVE LED VISION
Cu farul principal cu proiector LED și trei module rotative, DS ACTIVE LED VISION oferă mai multe moduri de iluminare specifice fiecărei situații de condus. Modulele lucrează împreună pentru a regla instantaneu unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului de lumină în funcție de condițiile de condus (vreme și niveluri de lumină). Nu contează dacă rulați în oraș, în provincie sau pe autostradă, iluminatul se va adapta pentru a garanta vizibilitate la înaltă definiție.
DS DRIVE ASSIST

Am proiectat DS DRIVE ASSIST pentru a ajuta șoferul, permițându-i în același timp să preia controlul asupra mașinii în orice moment. Acest sistem reglează viteza și distanța față de vehiculul anterior și poziționează DS 9 precis pe banda sa controlând direcția, dacă șoferul dorește. Acesta supraveghează viteza și direcția, garantând siguranță și liniște sufletească la volan.

Sistemul controlează, de asemenea, oprirea (într-o limită de 3 secunde) și repornirea atunci când traficul devine intens.

DS NIGHT VISION
Noaptea, folosind camera video cu infraroșu ascunsă în grila frontală, DS 9 scanează drumul în timp real. Sistemul poate detecta pietonii și animalele la o distanță de până la 100 m, astfel încât să puteți vedea pericolele și să reacționați rapid.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Zi și noapte, un sistem de senzori și o cameră video caută semne de oboseală sau distragere a atenției șoferului și monitorizează traiectoria mașinii. Dacă detectează somnolență sau lipsă de atenție, în habitaclu se aude o alarmă sonoră care este afișată pe ecranul central.
DS PARK PILOT

Cu DS PARK PILOT, parcarea devine foarte uşoară.

Acest sistem inteligent poate detecta un loc de parcare suficient de mare pentru DS 9 pur și simplu trecând pe lângă acesta cu o viteză de până la 30 km/h. Cu această tehnologie de asistare mașina parchează singură, perpendicular sau paralel, fără ca șoferul să atingă volanul sau pedalele.

Solutions de recharge du partenaire Free2move
Découvrez nos tutoriels vidéos pour utiliser les services de notre partenaire Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move: înscrie-te


Descoperă tutorialele pentru soluții la încărcare

Acest tutorial video îţi arată cum să te abonezi la serviciul „Charge My Car”, prin aplicația Free2move. Urmează pașii pentru a beneficia de toate caracteristicile sale: identificarea stațiilor publice de încărcare disponibile și compatibile cu mașina ta electrică sau plug-in hybrid, planificarea călătoriei și plata simplificată. Accesibil direct de pe smartphone sau de pe ecranul mașinii, „Charge My Car” îţi simplifică deplasarea, oriunde în Europa.

Încărcarea vehiculului tău electric sau plug-in hybrid


Descoperă, prin acest tutorial video, cum să găsești cea mai apropiată stație de încărcare, cea mai economică sau cea mai rapidă, datorită funcției „Charge My Car“ a aplicației Free2move, accesibilă direct de pe ecranul mașinii tale sau al smartphone-ului tău. Apoi porneşti și opreşti încărcarea vehiculului electric sau plug-in hybrid la toate stațiile din rețeaua Free2move, folosind cardul de încărcare sau smartphone-ul.

Pregăteşte-te pentru călătorie


Urmează instrucțiunile din acest tutorial video pentru a pregăti o călătorie lungă într-o mașină electrică sau plug-in hybrid cu serviciul „Charge My Car“, disponibil din aplicația Free2move. Accesează cea mai mare rețea de stații de încărcare din Europa și determină ruta optimă pentru a facilita chiar și cele mai lungi călătorii.