MOŞTENIRE

MOŞTENIRE
MOŞTENIRE

Inventarea mașinii viitorului

Creat în 2014, DS Automobiles este un simbol al provocării și inovației. Inspirată de modelul original DS lansat la Salonul Auto de la Paris din 1955, Marca reunește expertiza de top pentru sfidarea regulilor stabilite în domeniul auto și proiectarea de mașini pentru viitor.

Nașterea DS: un simbol inspirațional

În 1955, primul DS și-a făcut debutul – și a făcut senzație – la Salonul Auto de la Paris, lăsându-și amprenta asupra istoriei auto. Un automobil inovativ, grațios și fascinant, a dat viață expertizei franceze de lux și spiritului avangardist care definește și astăzi filozofia de bază a ADN-ului nostru și care inspiră toate modelele noastre.

Semnături tehnice atemporale

De la DS din secolul trecut la modelele de astăzi și de mâine, echipele noastre lucrează cu aceeași dorință avangardistă, de distincție și eleganță, reinventând tehnologii originale precum iluminarea direcțională sau suspensia hidraulică și transformându-le în elemente definitorii, adaptate la cele mai recente cerințe în materie de mobilitate.

Unic

DS PIXEL LED VISION 3.0

Primul DS s-a remarcat prin luminile sale direcționale. Pentru siguranță, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 montate pe DS 7, se adaptează la mediul înconjurător pentru reglarea iluminării în funcție de condiții (oraș, peisaj rural, starea vremii etc.) și direcționează lumina la curbe pentru îmbunătățirea vizibilității în viraje.

Datorită funcției PIXEL, poți menține farurile pe faza lungă fără să orbești vehiculul din față sau pe cel care se apropie.

DS ACTICVE SCAN SUSPENSION

Conform originilor DS Automobiles, suspensia hidraulică a fost înlocuită cu suspensia DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, care analizează instantaneu datele de pe șosea pentru reglarea fermității suspensiei și asigurarea celui mai bun confort la rulare.

DS CORNETS

Simbolizând primul model iconic al Mărcii, DS Cornets, aflate pe ambele părți ale lui DS 9, conțin luminile de poziţie. Subțiri și rafinate, se asortează cu luminile iconice ale acestui model elegant.

Continuăm să scriem limbajul DS

Motivate de istoria bogată a Mărcii DS Automobiles și de valorile avangardiste, echipele de ingineri și designeri utilizează experiența franceză în domeniul luxului ca să scrie în continuare povestea noastră și să dezvolte mașina viitorului. Sub privirile lor competente, mașinile noastre devin exemple de tehnologie, cu linii și personalități unice.

MAI MULT