DS E-TENSE PERFORMANCE

Rafinamentul inspiră viitorul

DS E-TENSE PERFORMANCE
DS E-TENSE PERFORMANCE

Formula E va crea mașinile viitorului

Cu designul aerodinamic și tehnologia inspirată de victoriile noastre în cursele auto, DS E-TENSE PERFORMANCE anunță noua generație E-TENSE. Un veritabil liant între Formula E și viitoarele noastre modele, conceptul 100% electric pregătește viitorul mașinilor de înaltă performanță.

Scriem viitorul electricității

Mai mult decât un concept car, DS E-TENSE PERFORMANCE este avanpremiera viitorului gamei E-TENSE. Un adevărat laborator de înaltă performanță care permite inginerilor DS Automobiles analizarea, dezvoltarea și crearea ultimei generații de componente destinate mașinilor noastre.

Laborator tehnologic de înaltă performanță

Testat în condiții reale de piloții noștri de Formula E, DS E-TENSE PERFORMANCE dispune de un sistem excepțional de regenerare a bateriei de 600 kW în timpul decelerării și o capacitate de accelerare prin care poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.

DS E-TENSE PERFORMANCE poate dezvolta până la 815 CP prin puterea combinată a celor două motoare electrice gemene și prin patru roți motoare.

Deosebit de inovative, șasiul, motorul și bateria sunt în centrul dezvoltării vehiculului electric al viitorului.

O nouă viziune marca DS Automobiles

În acord cu primele noastre concepte, DS E-TENSE PERFORMANCE reinterpretează limbajul de design pentru generația 100% electrică. Culoarea de interferență cu efect de scarabeu redă lumina de-a lungul liniilor elegante. Capota bicoloră, noua semnătură luminoasă amplificată de DS WINGS și sigla tridimensională DS iluminată, prezice viitorul modelelor noastre. La interior, designul volanului și scaunele tip cupă sunt inspirate din Formula E pentru asigurarea preciziei la condus. .Jantele de 21 de inci prezintă caracteristici aerodinamice datorită noilor inserții.

Viitorul în materie de automobile