MERGI LA CONȚINUT
DS & Revelations 2022
DS AUTOMOBILES ÎȘI EXPUNE SAVOIR-FAIRE-UL LA RÉVÉLATIONS
Paris, 9 Iunie 2022
O data la doi ani, are loc Révélations, cea mai mare întâlnire care prezintă design-ul francez și internațional. Un loc pentru dezbateri pline de viață, Révélations reunește profesioniștii pieței creative cu amatori de artă și meșteșugari, înconjurați de lucrări inedite și expertiză remarcabilă.
Prima marcă de automobile care a luat parte la eveniment din 2019, DS Automobiles prezintă conceptul  DS AERO SPORT LOUNGE. Onorat cu premiul pentru cel mai frumos concept auto, de către Festivalul Automobile International, DS AERO SPORT LOUNGE aduce o imagine revigorantă a mașinii, condusă de expertiza franceză. Dincolo de prezența impunătoare cu roțile foarte mari și silueta sculptată, DS AERO SPORT LOUNGE ne prezintă un interior de haute couture, realizat din materiale sustenabile – pe cât de calitative, pe atât de durabile – cu bumbac satinat, artă decorativă de paie și mătase.
DS Automobiles expune și lucrările participanților la competiția DS x METIERS D’ART. Demarat anul trecut, acest proiect a reunit câteva zeci de artiști profesioniști cu un obiectiv comun: introducerea de noi tehnici, materiale noi și soluții noi într-un DS 9 unic și stimularea imaginației în cadrul DS Automobiles.
Implicat încă de când a fost creat pentru a  reprezenta desăvârșirea  priceperii în arta  luxului francez, marca DS Automobiles continuă să construiască punți între cei mai buni artiști și artizani francezi și propriile sale creații. De la prelucrarea pielii, până la cusături și materiale neașteptate, cum ar fi inserțiile de furniruri, pene sau paie, DS Automobiles s-a specializat în integrarea noutăților în modelele sale de producție și concept car.