MERGI LA CONȚINUT
DS Automobiles din nou pe podium
Formule E
DS Automobiles din nou pe podiumul campionatului mondial de Formula E!
Locul trei în clasamentul pe Echipe și un loc în Top 5 în clasamentul piloților! Din nou în acest an, DS Automobiles și piloții săi au reușit să fie în fruntea Campionatului Mondial ABB FIA de Formula E. Sezonul 8 s-a încheiat duminică în Seul, unde Jean-Éric Vergne și António Félix da Costa au fost din nou prezenți.

 

DS Automobiles a reusit sa-si pastreze pozitia a 3-a in Campionatul pe Echipe. Deja medaliat cu bronz în 2021, producătorul francez premium și-a menținut, așadar, poziția în 2022, datorită unui record de 5 pole-position, o victorie și 7 podiumuri. Ambiția de a reveni în vârful ierarhiei în 2023 îi face să fie nerăbdători ! Un an care va marca sosirea celei de-a treia generații de monolocuri.

Thomas Chevaucher, Director DS Performance și al Echipei DS TECHEETAH:

 

„Așa cum am promis, am dat totul până la ultima cursă, dar acest sezon în Formula E a fost din nou foarte strâns. Mulțumită muncii uriașe a întregii echipe și performanței noastre DS E-TENSE FE21, încheiem până la urmă pe podiumul Campionatului Echipelor. După 7 podiumuri în acest sezon, menținem DS Automobiles în fruntea campionatului și sunt mândru de asta. Acum este deja timpul să ne concentrăm pe sezonul 9 cu noi obiective de victorii. "