MERGI LA CONȚINUT
DS & EDIDA
DS AUTOMOBILES A CREAT PREMIUL EDIDA ÎN CADRUL SALONULUI DEL MOBILE.MILANO 2022 
Milano, 9 Iunie 2022
Salone del Mobile.Milano (Târgul de mobilă din Milano) sărbătorește 60 de ani de la naștere în perioada 7-12 iunie. Un adevărat laborator de experimentare și amestecare a genurilor, s-a dovedit a fi un loc pentru comerț și creare de oportunități în lumea designului de-a lungul mai multor decenii.

Organizat la marginea acestui eveniment încă din  2003, ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS (EDIDA) este o competiție unică în care cei 25 de redactori-șefi din rețeaua internațională ELLE DECORATION se reunesc pentru a recompensa excelența de clasă mondială în design.

 

Pentru prima dată, DS Automobiles este partener al evenimentului prin crearea Premiului Savoir-Faire de către DS, având ca scop creșterea statutului de expertiză excepțională și participarea la răspândirea acesteia la nivel internațional.

„DS Automobiles întruchipează stilul de viață francez. Adunăm femei și bărbați pasionați, conduși de rafinament, cultură și creativitate, deținătorii unui savoir-faire unic de lux francez. Prin crearea Premiului Savoir-Faire de la DS Automobiles pentru ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS, scopul nostru este să inspirăm vise și să oferim idei practice, astfel încât aceste vise să devină realitate.”

Béatrice Foucher, CEO DS Automobiles

 

Premiul Savoir-Faire de la DS este acordat ARCA CABINETMAKER ca recunoaștere a expertizei excepționale, la intersecția dintre savoir-faire unic și inovație. ARCA CABINETMAKER concepe, experimentează și inovează cu lemnul, de la mânuirea perfectă a uneltelor tradiționale până la inventarea de noi tehnici și materiale.