Moștenirea

Inventând automobilul viitorului

Moștenirea

Moștenirea

Lansată în 2014, marca DS Automobiles este un simbol al curajului și al inovării. Inspirată de modelul DS original prezentat în 1955 la Salonul de la Paris, marca reunește cel mai bun savoir-faire pentru a provoca codurile auto deja stabilite și proiectează mașini pentru generațiile viitoare.

Nașterea mărcii DS: o emblemă menită să te inspire

În 1955, primul model DS a fost prezentat – și a provocat senzație – la Salonul de la Paris, punându-și amprenta asupra istoriei automobilului. O mașină inovatoare, grațioasă și plină de farmec, DS a adus la viață expertiza în materie de lux franțuzesc și spiritul avangardismului care definește, și în prezent, filozofia ce stă la baza ADN-ului DS Automobiles și inspiră toate modelele mărcii.

O semnătură tehnologică atemporală

89540.250

Începând cu modelul DS din secolul trecut și până la modelele de azi și de mâine, echipele mărcii DS Automobiles lucrează cu aceeași sete pentru avangardism, distincție și eleganță pentru a reinventa tehnologii originale precum iluminatul direcțional sau suspensia hidraulică și a face din acestea dotări specifice mărcii, adaptate la noile așteptări în materie de mobilitate.

TEHNOLOGIE


 

DS ACTIVE LED VISION

90724.250

Primul model DS s-a remarcat prin iluminatul direcțional, în timp ce DS 7 CROSSBACK și DS 9 dispun de sistemul DS ACTIVE LED VISION. Format dintr-un proiector LED principal și trei module pivotante LED ce se rotesc  în funcție de condițiile de mediu, această tehnologie inovatoare garantează o vizibilitate optimă asupra drumului.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

90725.250

Fidelă originilor mărcii DS Automobiles, suspensia hidraulică a fost înlocuită cu DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, ce analizează în timp real datele cu privire la suprafața drumului, ajustând modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale pentru un confort maxim.

DS CORNETS

90722.250

DS Cornets, un set de lumini de poziție laterale ce echipează DS 9, aduc un tribut emblematicului DS din 1955. Subțiri și elegante, acestea însoțesc semnătura luminoasă emblematică propusă de acest model elegant.

LIMBAJUL MĂRCII DS SE SCRIE ÎN CONTINUARE

89547.250

Inspirați de trecutul bogat și valorile avangardiste ale Mărcii, inginerii și designerii DS Automobiles își folosesc remarcabila lor expertiză în materie de automobile de lux franțuzești pentru a scrie în continuare istoria Mărcii și a concepe modele de nouă generație. Sub atenta supraveghere a acestora, automobilele Mărcii devin un simbol al tehnologiei, cu un design și o personalitate unice.