Wild Rubis

Wild Rubis

LUX FRANTUZESC

wild-rubis-concept-car-silhouetteForma sa unica combina liniile puternice ale unui SUV si elementele rafinate ale liniei DS. Salbatic si rebel, totusi rafinat si sofisticat. Puterea sa este in contrast cu profilul bine proportionat si detaliile atractive. Silueta este decorata cu o semnatura unica cromata pe partea laterala. Barele pe plafon accentueaza impresia de inaltime, sugerand in acelasi timp un sentiment de putere si unitate, inainte de a se integra in caroserie și profilul aripii posterioare.

 

PRIVIRE HIPNOTICA

wild-rubis-concept-car-lightPartea din fata a masinii este caracterizata prin relieful tridimensional al grilei radiatorului, decorata cu emblema DS. Grila se continua cu farurile LED unice, formate din trei module de iluminat mobile, ce sunt inconjurate la baza de indicatoare luminoase si pe margine de o semnatura luminoasa de forma unui diapazon. O adevarata bijuterie, care ofera conceptului Wild Rubis o privire indrazneata, hipnotica si unica.

 

SEMNATURA UNICA

wild-rubis-concept-car-rearLuminile posterioare cu noua lor dispunere se integreaza perfect in hayonul inaltat. Asemenea unor bijuterii, luminile posterioare sunt inconjurate de crom, consolidand practic semnatura luminoasa. Sentimentul de perfectiune este sporit prin efectul subtil de iluminare al emblemei DS, creand o senzatie de adancime. Veritabila sculptura, hayonul este evidentiat in partea inferioara prin evacuarea dubla cromata.

 

ESENTA LINIEI DS

wild-rubis-concept-car-dsFiecare detaliu a fost abordat cu cea mai mare grija, ceea ce face din conceptul Wild Rubis un mostenitor vrednic pentru DS 1955, intruchipand stilul si rafinamentul liniei DS. Toate trasaturile distinctive ale liniei DS sunt concentrate in acest concept. Printre cele mai expresive trasaturi se numara semnatura laterala cromata, multitudinea de detalii sculptate in metal, semnatura luminoasa anterioara si posterioara plus finisajul din materiale nobile.

 

TEHNOLOGIE HIBRIDA “PLUG-IN”

wild-rubis-concept-carTehnologia integral hibrida ‘plug-in’ a conceptului Wild Rubis corespunde perfect cu strategia de mediu a Marcii. Trenul de rulare include o motorizare de 225 CP (motorizare pe benzina cu ardere interna THP de 1.6 litri). Aceasta este combinat cu un motor electric de 70 CP amplasat pe puntea spate, alimentat de baterii litiu-ion care pot fi reincarcate de la o priza domestica.