Survolt

Survolt

DESIGN

Inovator si senzual

survolt_concept-car

Stilul foarte ingrijit al modelului Survolt preia caracteristicile unei masini sport si le personalizeaza. Look-ul masinii atrage si retine privirea admiratorului, la fel ca si spoturile fine, subtiri si orizontale inspirate de coupe-urile sportive de inalta performanta, in timp ce o semnatura luminoasa cu LED adauga un plus de tehnologie contemporana.

Cu o pozitia joasa si forma aerodinamica, Survolt se caracterizeaza prin contraste puternice intre capota voluptoasa si aripile generoase si sculptate, accentuate de arcurile energice ale rotilor ce promit performanta si incantare. Spatele reprezinta semnatura fina si eleganta a unui Revolte impreuna cu un spoiler ce ne aduce aminte in mod esential de masinile sport.

Survolt etaleaza la exterior o vopsea bi-ton, fucsia si gri-carbune, si se joaca cu materialele si volumele. Liniile curbate trec de la satin – lin la stralucitor, depasind in mod clar codul clasic masculin al lumii sport.

INTERIOR

Eleganta sportiva

survolt_concept-car-interior

‘Cockpit-ul’ modelului Survolt are designul unei camere plutitoare, cadrul de sticla pozitionat intre barele cromatice circulare dand senzatia unei bijuterii. Motivul consta in depasirea conventiilor universului de lux si combinarea acestora cu caracteristicile sport.

Cabina a fost imaginata ca o trecere dintre doua lumi care prin esenta lor sunt opuse. Aceasta uniune da nastere unui univers organic, atat gratios dar si tehnic, din care locul soferului rasare ca un floare. Interiorul ca si intreg a fost creat sa aduca celor doi ocupanti confort si rafinament, aducand o placere unica si o experienta de neuitat.

Suprafata lustruita creeaza senzatia de spatiu si aerisire, in opozitie cu ceea ce ofera astazi masinile sport.

PERFORMANTA

Putere transcendenta si incantare maxima

survolt_concept-car-front

Un vehicul mult avansat, Survolt captiveaza prin tehnologia inovativa si protectoare a mediului inconjurator. Ca si Revolte, Survolt este manevrat 100% electric, astfel combinand performanta cu respectul pentru mediu si o dezvoltare continua.

Inca extrem de rara in lumea curselor, aceasta solutie tehnologica reprezinta deasemenea o alianta anterior de neimaginat. Dar DS indrazneste si creeaza depasind conventiile pentru a le pune mai bine in valoare. Cu o acreditare ecologica ireprosabila, mecanismul de actionare combina placerea de a conduce cu performanta, vitalitatea si senzatiile tari si toate acestea intr-un confort total, masina fiind silentioasa in timpul mersului.

DS propune cu Survolt o noua viziune, aceea a unui brand revolutionar focalizat pe creativitate si tehnologie.