Divine DS

Divine DS

Lux franțuzesc

Eleganță franceză: DIVINE DS reflectă expertiza reunită a mai multor renumite case, cum ar fi Lesage pentru broderii și Swarovski pentru cristale. Prezența acestor firme, care stabilește fiecare standardele în domeniul său, este o dovadă a ambiției și capacității DS de a răsturna codurile stabilite și de a reuni diferite universuri, ceea ce constituie o premieră în industria auto!

Concept_car-divine-dsCoduri stilistice unice

DIVINE DS este un vehicul compact (4.21m) cu 4 uși care impresionează încă de la prima vedere. Acesta adoptă un stil puternic, elegant și fascinant care se remarcă prin caroseria în nuanța gri metalizat cu reflexe subtile. Suprafețele sale senzuale sunt subliniate de semnăturile grafice puternice cum ar fi ‘DS Wings’, de liniile laterale ascuțite și de design-ul unic al plafonului. Exteriorul este unic iar interiorul excepțional! Acesta din urmă este unul inedit grație morfologiei hich-tech îndrăznețe cu contraste spectaculoase, care exprimă designul avangardist, rafinamentul și stilul sofisticat adoptat de DS.

Concept_car-Divine-ds-luxeDesign îndrăzneț

Cu conceptul său exclusiv ‘Hypertypage’, DIVINE DS inaugurează o nouă experiență la bord. Clienții sunt invitați să aleagă echipamente de interior care reflectă în totalitate personalitatea lor dintr-o selecție demnă de casele de modă haute couture. Habitaclul DIVINE DS poate fi personalizat prin trei ambianțe de interior interschimbabile, fiecare cu o personalitate unică și originală.

Tehnologie în serviciul stilului

DIVINE DS este o mașină cu design dinamic și activ, echipată cu faruri futuriste, avangardiste, care combină indicatoare de direcție secvențiale cu tehnologia laser, fațete pe plafon care se deschid pentru a evidenția camera video de marșarier și o aerodinamică optimizată. În interior, tehnologia este pusă în valoare prin postul de conducere de tip „cockpit” și uitlizarea exclusivă a sistemelor digitale (ecran tactil, afișaj holografic etc.).