MERGI LA CONȚINUT
COLECŢIE
DS 4 ESPRIT DE VOYAGE
COLECȚIA DS

Combinând excelența și designul auto, DS Automobiles prezintă colecțiile sale, ediții limitate exclusiviste, create ca un paradis al eleganței. Această manoperă rafinată evidențiază savoir-faire-ul excepțional al designerilor, artizanilor, experților și inginerilor DS, oferindu-le un extraordinar mijloc de exprimare pentru conturarea unei experiențe de călătorie premium unică. 

Fiecare dintre aceste modele este extras dintr-o ofertă unică. DS 4 Esprit de Voyage a fost conceput pentru a pune și mai mult în valoare arta franceză a călătoriei.

„ESPRIT DE VOYAGE“

Am fost creați la Paris, orașul luminii și capitala expertizei și a designului de lux. Parisul ne inspiră modelele, lumea noastră și ideea noastră de călătorie. Este inima influenței artei franceze a călătoriei de la DS.

Pentru colecția Esprit de Voyage, inserțiile în relief Clous de Paris, un procedeu tehnic din orologeria fină, reprezintă semnătura modelelor noastre. Aceste ţinte mici care se încrucișează într-un joc de lumină fin și echilibrat întruchipează influența, o semnătură unică și poetică pe care Esprit de Voyage o folosește ca punct de plecare pentru a transmite savoir-faire-ul francez de lux.

EXTERIOR
Călătorii fermecătoare
Finisaj negru
De la DS WINGS și până la rama geamurilor, ornamente negre elegante îmbracă DS 4 Esprit de Voyage, subliniind designul său fermecător.
PARTE FRONTALĂ RAFINATĂ
Într-o culoare neagră lucioasă, grila elegantă a lui DS 4 Esprit de Voyage, completată cu DS WINGS, este pusă în valoare de stropi subtili de lumină creați de perlele cromate în cascadă. Adevărate performanțe de înaltă tehnologie, farurile MATRIX LED VISION se aprind ca niște lame hipnotice de lumină, oferindu-i un aspect captivant şi vibrant.
Carcase deosebite pentru oglinzi
Decorate cu o gravură laser delicată și finisate cu măiestrie, carcasele oglinzilor amintesc subtil de semnătura Esprit de Voyage și de experiența DS Automobiles.
Jante exclusive CANNES de 19”
Jantele gri cu finisaj diamantat de 19″ conferă modelelor din colecţie caracter și eleganță. Un aspect sportiv care subliniază plăcerea artei de a călători.
Plafon negru

Deasupra caroseriei gri perlat a mașinii, plafonul negru adaugă o notă de eleganță și un frumos contrast strălucitor care subliniază caracterul exclusivist al colecţiei. Plafonul panoramic luminează habitaclul și extinde orizonturile călătoriilor.

 

 

Faruri spate cu efect de scalare 3D
În partea din spate, luminile în întregime LED oferă un spectacol unic și futurist. Ornate cu solzi gravați cu laser și indicatoare dinamice, acestea conferă lui DS 4 Esprit de Voyage un aspect hipnotic și modern, accentuat de liniile și ornamentele negre.
INTERIOR
Atenţia la detalii
În nuanțe de gri elegant, care se îmbină armonios cu Granite Grey de la interior și cu Pebble Grey al scaunelor, habitaclul modelului DS 4 Esprit de Voyage este un adevărat cocon de lumină și confort, două elemente cheie ale colecției.
Semnătură exclusivistă ESPRIT DE VOYAGE
Îmbrăcată în piele premium Granite Grey Nappa, planșa de bord este împodobită cu semnătura exclusivistă Esprit de Voyage, un model elegant care ilustrează subtil expertiza echipei noastre și îmbogățește această colecție cu detalii elegante. 
Scaune Pebble Grey Paloma
Scaunele Pebble Grey Paloma aduc o notă de lumină și rafinament în habitaclu. Delicatețea granulației și confortul premium al scaunelor asigură confortul în mașină și plăcerea de a conduce.
Protecții pentru pragurile portierelor
Sub marca „Esprit de Voyage“, aceste protecții strălucitoare din aluminiu sablat au fost concepute pentru a completa colecția exclusivistă. Sunt iluminate şi te invită în această lume rafinată a bunăstării și a eleganței.
Confort în interior
Jurnal de călătorie
SERVICII PERSONALIZATE
Only You
Descoperă pachetul nostru de servicii personalizate.
Contracte de garanții extinse
Bucură-te de liniște cu ofertele noastre de servicii și asistență.