TUTORIALE VIDEO – DS 3

TUTORIALE VIDEO – DS 3

TUTORIALE VIDEO - INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE DS 3

DS DRIVE ASSIST

Află cum să folosești cât mai bine diferitele funcții ale DS DRIVE ASSIST cu ajutorul acestui videoclip:
Regulator de viteza adaptiv cu funcția Stop & Go Asistență la poziționarea pe banda de rulare

 

Videoclipuri de prezentare

Descoperă videoclipurile de prezentare ale tehnologiilor disponibile pe DS 3

 

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM este noul nostru ecosistem informațional, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta include un asistent personal cu un ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. DS IRIS SYSTEM execută tot ceea ce îți dorești, când dorești.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST ajută șoferul, permițându-i în același timp să preia din nou controlul asupra mașinii în orice moment. Este încă un pas spre conducerea autonomă. Această echipare inovatoare controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul anterior și, prin acționarea direcției, poziționează DS 3 exact acolo unde dorește șoferul, pe banda sa de rulare. De asemenea, controlează viteza și direcția pentru garantarea siguranței și relaxării la volan.

ADML PROXIMITY

Cu sistemul de acces/pornire fără cheie, DS 3 se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri și apoi apar mânerele portierelor, care se integrează cu eleganță în caroserie. Pornește mașina cu ușurință prin intermediul butonului Start/Stop. La plecare, se aplică același principiu: mânerele portierelor dispar și mașina se încuie automat.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION de la DS 3 este alcătuit din 3 module LED pentru funcția de diminuare a intensității luminilor, precum și dintr-un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționarea fără diminuarea intensității luminilor. Segmentele se aprind și se sting progresiv în funcție de condițiile de rulare detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lungă a farurilor fără a-i orbi pe ceilalți: de exemplu, când se apropie de vehiculul anterior sau de cel care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului de lumină din jurul vehiculului respectiv se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia astfel încât să nu-i distragă atenția.

E-tense 100% Electric

Creat pe o platformă nouă și prin utilizarea unor materiale inovative, DS 3 în versiunea 100% electrică, are o autonomie extinsă – până la 575 km în ciclu urban – și devine unul dintre cele mai ușoare SUV-uri compacte din clasa sa. Un adevărat partener pentru escapadele rapide și călătoriile lungi, având în vedere că bateria sa poate fi încărcată până la 80% în numai 30 de minute.