May 3, 2018

VIITOARELE MODELE DS VOR FI EXCLUSIV ÎN VERSIUNE ELECTRIFICATĂ

VIITOARELE MODELE DS VOR FI EXCLUSIV ÎN VERSIUNE ELECTRIFICATĂ

„2018 Paris ePrix” a fost o bună ocazie pentru DS Automobiles să prezinte detaliile strategiei sale de electrificare. Astfel, începând cu 2025, toate noile modele vor fi propuse exclusiv în versiune electrificată, hibridă sau electrică.

Pentru DS, o marcă franceză născută la Paris și angajată în Campionatul de Formula E, ePrix, care a avut loc weekend-ul trecut în jurul renumitei locații „Hôtel des Invalides”, a constituit o oportunitate de a vorbi despre strategia de electrificare a vehiculelor sale.

În timp ce DS Automobiles a anunțat deja că a doua generație a modelelor sale va dispune de o versiune electrificată (hibridă sau electrică), directorul general al Mărcii, Yves Bonnefont, a dezvăluit că “începând cu 2025, fiecare nou DS va fi lansat exclusiv cu propulsie electrificată. Obiectivul nostru este foarte clar: DS trebuie să se afle printre liderii mondiali în segmentul mașinilor electrificate. Strategia noastră este deja în curs de implementare odată cu sosirea noului DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, un hibrid plug-in benzină-electric cu 300 CP și cu prezentarea, în câteva sâptămâni, a primului model DS 100% electric.

Ne vedem la Salonul Auto de la Paris!

DE PE PISTE PE DRUMURI, APLICAREA STRATEGIEI DS:

DS Automobiles a participat la Formula E încă de la începuturile sale. Jucând un rol de avangardă în sporturile cu motor, aceasta salută acum sosirea unor noi mărci concurente pentru sezoanele viitoare. Grație modelului DS E-TENSE FE 19, noua generație de mașini monoloc dezvoltată de echipele diviziei sale sportive – DS PERFORMANCE, DS reprezintă singura marcă franceză care este constructor oficial FIA începând cu sezonul 2018/2019.

Un adevărat teren de testare pentru DS Automobiles, Formula E joacă un rol esențial în strategia de electrificare a modelelor sale: cunoștințele obținute în domeniul tehnologiei electrice sunt și vor fi utilizate pentru modelele sale de serie în prezent, dar și în anii următori.

Prima ieșire oficială a modelului DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 va avea loc în toamna lui 2019. Acesta va dispune de tracțiune integrală, 300 CP și o autonomie de 50 km (în ciclul WLTP). Pentru cei care nu pot să aștepte, clienții care comandă începând de astăzi această versiune a medelului DS 7 CROSSBACK vor beneficia de o ofertă exclusivă*: șansa de a face o plimbare cu DS 7 CROSSBACK PureTech 225, versiunea Grand Chic, înainte de livrarea modelului lor DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 la sfârșitul anului 2019;

Începând cu DS 7 CROSSBACK, 100% dintre modelele DS vor fi electrificate. Acesta este motivul pentru care Marca DS Automobiles va fi mândră să-și prezinte modelul DS complet electric la Salonul Auto de la Paris din 2018. Acest impuls fiind deja creat, începând cu 2025, fiecare nou model DS va fi propus doar în versiune electrificată (fie hibrid, fie 100% electric sau ambele).

*Doar în Franța