AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC

Până la 55 km
(ciclu mixt WLTP*)

REÎNCĂRCARE

1 oră 45 minute pentru încărcare 100%

(stație de încărcare 32 A, 7,4 kW)

PUTERE

225 CP

(180 CP motorul  termic + 110 CP motorul electric)

Motorizare E-TENSE

Mobilitate de nouă generație

Trăiește o experiență de condus incredibilă grație tehnologiei plug-in hybrid E-TENSE. Combinând flexibilitatea cu dinamismul, asocierea dintre un motor electric și unul pe benzină oferă senzații puternice la condus și confort. Cu motorul plug-in hybrid de 225 CP, DS 4 E-TENSE emite de la 29 g de CO₂/km (valoare în așteptarea omologării).

E-TENSE : tehnologia inspirată de Formula E

 Ca urmare a participării și a titlului de dublă campioană la Formula E, Marca DS a încorporat în DS 4 tehnologii inovatoare împrumutate din universul motorsportului, precum frânarea regenerativă sau funcția E-SAVE.

Emisii

Emisii

Cu motorizarea plug-in hybrid 225 CP, DS 4 E-TENSE combină emisiile scăzute cu consumul redus de combustibil: emisii de CO2 de la 29 g/km și 1,3 litri/100km (sub rezerva omologării). Poți astfel să rulezi în oraș, chiar și în zonele în care traficul este restricționat.

Liniște și confort la condus

Liniște și confort la condus

La volanul vehiculelor plug-in hybrid DS te bucuri de o experiență de condus silențioasă și flexibilă. Un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului se aprinde atunci când hatchbackul rulează în modul electric.

Liniște și confort la condus
Servicii dedicate E-TENSE

Servicii dedicate E-TENSE

Profită de numeroasele servicii oferite de DS Automobiles pentru a-ți facilita viața de zi cu zi la bord: localizează stațiile de încărcare și planifică încărcarea sau precondiționarea termică a habitaclului direct de pe smartphone sau din mașină.

Autonomie & reîncărcare

Călătorii în modul Zero Emisii

Reîncărcarea este esențială pentru a profita din plin de avantajele unui vehicul plug-in hybrid. Pentru o mai bună utilizare, îți recomandăm să reîncarci zilnic hatchbackul DS 4 E-TENSE. Diverși factori pot afecta autonomia vehiculului tău plug-in hybrid, cum ar fi condițiile meteo, viteza sau stilul de condus.

 

Viteza

Printre factorii care afectează cel mai mult autonomia mașinilor plug-in hybrid, viteza este cea mai importantă. Atunci când menții o viteză constantă și moderată, autonomia mașinii este optimizată.

Confortul termic și încălzirea

În caz de condițiile meteo exterioare, bateria trebuie să furnizeze energia necesară pentru a răci sau încălzi habitaclul, consumând până la 35% din energie pe timp de iarnă. Este de preferat să precondiționezi  (să încălzești sau să răcești) vehiculul tău plug-in hybrid în timp ce acesta încă este racordat la stația de încărcare.

Stilul de condus și relieful traseului

Mașinile plug-in hybrid sunt sensibile la stilul de condus și la relieful exterior. Alegerea modului Hybrid (poate fi selectat dintre patru moduri de condus), adoptarea unui comportament ecologic la volan sau utilizarea frânării regenerative sunt soluții ce contribuie la economisierea a până la 15% din energie.

SIMULEAZĂ TIMPII DE REÎNCĂRCARE

Timpii de reîncărcare reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (puterea sursei de reîncărcare, temperatură, etc)

SIMULEAZĂ VALORILE AUTONOMIEI

Valorile autonomiei reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (stil de condus, viteză,  temperatură, etc).