Servisare și mentenanță

Servisare și mentenanță

Serviciul DS caroserie expres

air-conditioning-ds

Orice ciupitură sau zgârietură pe caroseria autovehiculului dvs. poate fi reparată de către specialiștii noștri în mai puțin de 24 de ore *!

Pentru a repara defectele minore și pentru a vă readuce autovehiculul în starea inițială, alegerea noastră de servicii de caroserie la prețuri atractive va face ca vehiculul dumneavoastră să arate la fel de bine ca atunci când era nou.

* Din momentul în care vă lăsați vehiculul în atelier și în funcție de disponibilitatea rețelei.

DS – reparații parbriz

air-conditioning-ds

Pentru confortul și siguranța dvs., specialiștii noștri repară orice urmă de impact pentru a vă asigura că parbrizul rămâne clar și transparent.

Un impact în locul nepotrivit poate împiedica vizibilitatea. De asemenea, crește fragilitatea parbrizului dvs., lucru ce ar putea duce la crăparea sa la cea mai mică lovitură. Tehnicienii noștri folosesc o rășină specială pentru a repara ciobiturile. Odată lustruit parbrizul deste la fel de puternic și la fel de bun ca și cel nou.

Unul sau două impacturi pot fi reparate numai dacă nu depășesc dimensiunea unei monede de doi EURO și nu se află în câmpul vizual al șoferului.

Verificarea aerului condiționat

air-conditioning-ds

Utilizați sistemul dvs. de aer condiționat în moduri diferite în perioade diferite ale anului. Pentru confort și siguranță optime, sistemul dvs. necesită o reparație periodică.

Tehnicienii noștri efectuează opt verificări specifice asupra sistemului de aer condiționat pentru a se asigura că acesta este în stare de funcționare perfectă, că aerul este filtrat corect și că dezumidificatorul funcționează foarte bine.

Verificarea aerului condiționat asigură confort și o vizibilitate perfectă pe șosea.

Verificarea gratuită a mașinii înainte de ITP

Atunci când vehiculul dvs. trebuie să efectueze inspecția tehnică obligatorie, tehnicienii noștri pot efectua o verificare gratuită pentru orice tip de mașină.

Experții noștri verifică toate componentele vehiculului și vă informează cu privire la orice reparații esențiale. Dacă doriți, putem efectua reparațiile în atelierele noastre și apoi să ducem vehiculul într-un centru de inspecție aprobat. Ca urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cerințele inspecției tehnice sau să plătiți pentru o a doua inspecție.

Vehiculul dvs. trebuie supus inspecției obligatorii de tip ITP la fiecare doi ani.