DS CONNECT NAV

DS CONNECT NAV

- Real-time traffic by TomTom Services
- Speedcam by TomTom Services
- Conexiune integrată în mașină

REAL-TIME CONNECTED NAVIGATION

Ușor de accesat de pe scaunul șoferului, sistemul nostru de navigație conectată cu recunoaștere vocală include diverse servicii dezvoltate de TomTom, precum Real-time traffic și Speedcam.

 

REAL-TIME TRAFFIC

TomTom îți oferă, în timp real, toate informațiile necesare pentru optimizarea traseelor tale. Alegând cea mai rapidă rută, poți să eviți ambuteiajele, zonele de drum aflate în lucru și accidentele și te bucuri de un condus mai sigur și fărăr stres.

www.laurentnivalle.fr

LOCURI DE PARCARE DISPONIIBLE

Să găsești un loc de parcare nu a fost niciodată mai ușor. Sistemul de navigație conectată afișează pe ecranul vehiculului, în timp real, locurile de parcare disponiible în parcările aflate în apropiere, precum și prețul acestora (serviciu disponibil în funcție de țară).

87010.250

PROGNOZA METEO

Cu sistemul de navigație nu mai ești surprins de zăpadă sau de ploaie, grație previziunilor meteo. Serviciul îți permite să anticipezi eventualele precipitații, pentru un condus mai sigur și mai relaxant.

www.laurentnivalle.fr

PREȚUL CARBURANȚILOR

Economisești bani găsind în timp real cea mai ieftină benzinărie din apropierea zonei în care te afli. Cu peste 140 000 de stații de carburanți listate, serviciul îți permite să economisești timp și bani la drum afișând pe ecranul mașinii, prețul carburanților în timp real, practicat de stațiile de carburanți aflate în apropiere.

www.laurentnivalle.fr

SPEEDCAM BY TOMTOM SERVICES

Adoptă un condus mai relaxat grație serviciului Speedcam by TomTom Services. Sistemul de navigație îți indică prin alerte sonore și vizuale zonele ce necesită o atenție deosebită, precum și toate tipurile de radare (fixe și mobile). Noile zone de risc sau cu radare pot fi semnalate cu ușurință de către toți utilizatorii și sunt rapid revizuite și partajate cu alți utilizatori. Serviciul este disponibil în funcție de legislația țării de circulație.

74454.250

STAȚII DE ÎNCĂRCARE ELECTRICĂ

Pentru călătorii și mai plăcute, serviciul te informează în timp real cu privire la stațiile de încărcare disponibile în apropiere*, compatibile cu mașina ta. Sunt afișate doar informații cu privire la stațiile de încărcare partenere.

Pentru a face lucrurile și mai simple, poți să descarci aplicațiaFree2Move Services și să te înscrii la serviciul Charge My Car. Abodându-te la acest serviciu, ai acces la cea mai mare rețea de stații publice de încărcare din Franța și din Europa și plătești direct din aplicație**.

* În funcție de stațiile de încărcare
** Serviciu momentan indisponibil în România

 87007.250

AFLĂ MAI MULTE

ACTUALIZAREA SISTEMULUI MULTIMEDIA

Rețeaua de drumuri este în continuă evoluție. Vehiculele DS echipate cu Navigație Conectată includ actualizarea gratuită a hărților, de patru ori pe an, pentru ca toate modificările să fie luate în considerare.

Post-production : Astuce Productions

CONEXIUNE LA INTERNET

Cele mai recente modele DS integrează un card SIM 3G ce permite geolocalizarea mașinii. Sistemul de navigație nu necesită o conexiune la internet, chiar și atunci când te afli în străinătate.

66856.250
DESCOPERĂ DS CONNECT BOX

Primii trei ani de acces la serviciile DS Connect Nav Pack sunt incluși la achiziția mașinii. Poți să prelungești în orice moment abonamentul online dând click aici sau prin intermediul contului MyDS.

Post-production : Astuce Productions