Aplicatia MYDS

Aplicatia MYDS

TE CONECTEZI ȘI EȘTI GATA DE DRUM

Aplicația MyDS a fost concepută pentru a te conecta la automobilul tău DS și la universul său. Un singur click îți oferă acces la toate serviciile disponibile, îmbunătățindu-ți experiența înainte, în timpul și după fiecare călătorie. Fiecare model DS este compatibil cu aplicația MyDS.

Aplicația MYDS APP pentru ANDROID

SUPORT ZILNIC

Copyright Audrey Sirach

Înainte de apleca la drum: ușurează-ți viața găsindu-ți mașina.*

Pe timpul călătoriei: urmărește-ți traseul și consumul de combustibil. Aplicația MyDS te va anunța când urmează următoarea intervenție programată în service.*

După ce ai ajuns la destinație: un asistent dedicat simplifică lucrurile ghidându-te pe jos de la DS-ul tău până la destinația finală.*

Aplicația MyDS îți prezintă o varietate de informații personalizate: autonomia, distanța parcursă, data următoarei revizii. Vei putea întreține DS-ul tău în condiții optime, după fiecare călătorie..

*Presupunând că smartphone-ul tău este conectat și oferă funcționalități de navigație

Manualul utilizatorului

74817.250Ai acces rapid la toate datele tehnice ale vehiculului tău prin intermediul aplicației MyDS. Fie că este vorba de funcționalitate sau de cel mai bun atelier autorizat DS, totul este la îndemână.

Tutoriale Video

www.laurentnivalle.frAi intrat în posesia DS-ului tău și cauți ajutor sau informații despre tehnologii sau dotări? Descoperă cum funcționează diferitele funcții ale mașinii tale prin intermediul tutorialelor video. Găsești orice informații de care ai nevoie despre mașină și despre funcționarea dotărilor acesteia.

Aplicația MYDS APP pentru ANDROID

ÎȚI CONTROLEZI AUTOMOBILUL ELECTRIC DE LA DISTANȚĂ

INFORMAȚII PRIVIND AUTONOMIA

Copyright Audrey Sirach

Consulți nivelul de încărcare sau autonomia estimată rămasă. Vizualizezi rapid starea de încărcare a mașinii tale și temperatura prestabilită pentru interior.

PROGRAMEZI ÎNCĂRCAREA

74958.250

În timp ce mașina ta se încarcă, vizualizezi viteza de încărcare și timpul de încărcare estimat. De asemenea, poți seta ora și durata încărcării pentru a beneficia de tarife convenabile pentru energia electrică.

PRESETAREA TEMPERATURII

Copyright Audrey Sirach

Controlul prestabilit pentru temperatura interioară îți permit să programezi climatizarea mașinii. Concepută pentru confortul tău, această funcție este disponibilă indiferent dacă mașina este conectată sau nu la o priză de încărcare.

Aplicația MYDS APP pentru ANDROID

Aplicatia Scan MyDS

Scanezi și apoi cauți

Poți consulta manualul de utilizare online pentru DS prin intermediul smartphone-ului.

1/ Descarcă documentul din aplicația MyDS.
2/ Folosind camera smartphone-ului tău, poți scana acum diferitele elemente ale DS-ului pentru a afla informații detaliate despre acestea.

Simplă, rapidă și eficientă, funcția Scanare îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.