Parteneriate şi Prestigiu

Parteneriate şi Prestigiu
Parteneriate şi Prestigiu

Faceți cunoștință cu mărcile noastre partenere

Aleși pentru distincție și pentru expertiza incontestabilă, partenerii DS Automobiles garantează că experiența ta la bordul mașinilor noastre este unică.

Paris Fashion Week

Prin acest parteneriat, DS Automobiles aduce un omagiu consacrării mărcii în lumea designului. Inspirată din dorința de încălcare a regulilor, de a surprinde, a experimenta și a inventa, colaborarea consolidează şi inițiativa Fédération de la Haute Couture et de la Mode în direcţia unui eveniment Paris Fashion Week® mai responsabil.

Maşină oficială a evenimentului

DS Automobiles colaborează cu Paris Fashion Week® pentru ca invitații să poată călători în Paris cu mașinile noastre elegante, îndrăznețe și inspiraționale. Începând cu ianuarie 2020, Fédération de la Haute Couture et de la Mode a ales o flotă electrificată cu emisii reduse de CO2 formată din douăzeci și cinci de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 și DS 9 E-TENSE 4×4 360.

Recenzii

DS Automobiles prin obiectivul fotografului

Descoperă sau redescoperă momente memorabile din parteneriatul DS Automobiles cu Paris Fashion Week®.

O ședință foto cu DS 4

Cu ocazia Paris Fashion Week®, modă prêt-à-porter pentru femei, toamnă-iarnă 2022-23, DS Automobiles a creat o ședință foto editorială inspirată din limbajul de design al celor mai mari fotografi de modă, cu implicarea modelului Zoé Hotuqui îmbrăcată în Coperni.

 

Balmain inspiră DS Automobiles

Paris Fashion Week® 2021 și BALMAIN Festival au dat ocazia DS Automobiles să-și unească forțele cu brandul de modă într-o ședință foto care celebrează întâlnirea dintre rafinament, spirit avangardist și expertiza franceză.

 

DS Automobiles luminează show-ul Coperni

În timpul Paris Fashion Week® Women 2021, Coperni a pregătit scena pentru show în Accor Arena Paris. DS Automobiles a susținut scenografia extraordinară cu treizeci și șase de mașini electrificate (DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E-TENSE), amplasate de o parte și de alta a podiumului pentru a lumina parada, care i-a întâmpinat pe cei 70 de invitați ai evenimentului.

DS CONSCIOUS COLLECTION, reunirea dintre experiența artizanală și inovație

În cadrul Paris Fashion Week® Womenswear toamnă-iarnă 2021-2022, DS Automobiles a prezentat DS CONSCIOUS COLLECTION. Colecția capsulă unică, formată din patru articole de îmbrăcăminte unisex care absorb CO2, a fost creată în colaborare cu eticheta emergentă EGONlab și cu studioul londonez de cercetare și inovare Post Carbon Lab. Inițiativa a fost un ecou al Future Craft, o filozofie orientată către materiale inovatoare și de înaltă tehnologie, cu rafinamentul preferat al Mărcii.

O perspectivă diferită

DS Automobiles sărbătorește designerii de mâine

Încă de la lansare, DS Automobiles s-a inspirat din modă în crearea identității sale vizuale. Prin intermediul celor două editoriale „O perspectivă diferită“, marca DS prezintă opt designeri.

Thebe Magugu

Thebe Magugu a studiat design, modă și fotografie la prestigioasa școală de modă LISOF din Johannesburg. Și-a lansat brandul în 2015, după ce a lucrat pentru mai multe case de modă și designeri. El își creează hainele moderne cu accente africane prin utilizarea tehnicilor locale de țesut a textilelor, în timpul fabricării.

 

Boyarovskaya

Boyarovskaya este o marcă de îmbrăcăminte pentru femei cu sediul la Paris, fondată de Maria Boyarovskaya și Artem Kononenko în 2016. Reconstruind regulile modei, hainele lor sunt minimaliste și adesea biodegradabile. Modelele se caracterizează prin croială eficientă, cu eleganță modernă.

 

Mossi

Designerul Mossi Traore coordonează simultan două proiecte. Primul este o școală de modă unde studenții își dezvoltă experiența și învaţă s-o pună în practică. Al doilea este o marcă de îmbrăcăminte cu linii clare și frumusețe atemporală. Proiectele se reunesc în colecțiile sale, concepute și realizate în atelierele din suburbiile pariziene.

DS Automobiles a prezentat în premieră „Un autre regard“, o ședință foto editorială de modă rezultată din întâlnirea unor creații din universuri diferite, unite de spiritul avangardist. Desemnate de Fédération de la Haute Couture et de la Mode ca mărci emergente, BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER și MANSOUR MARTIN au oferit ținute emblematice pentru creația lor. Coborând pe Sena, în aval de Palais de Tokyo, unde aceste talente își prezintă de obicei tendințele, fotograful Paul Franco a preluat Château de Bizy pentru a dezvălui viziunea sa asupra Paris Fashion Week 2020. Cinci tablouri au fost puse în scenă în curtea și grădinile castelului cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 și DS 9 E-TENSE.

Muzeul Luvru și DS Automobiles

Muzeul Luvru și DS Automobiles
Muzeul Luvru și DS Automobiles

Moştenirea

Bazat pe îmbinarea tradiției cu modernismul pentru construirea viitorului, parteneriatul dintre DS Automobiles și muzeul Luvru celebrează, din 2015, Parisul și expertiza remarcabilă. Astfel, colaborăm cu unicul muzeu parizian la unele dintre expozițiile și reamenajările sale pentru a ne uni viziunile distincte, ale culturii și ale artei de a călători. Muzeul Luvru și DS Automobiles împărtășesc aceeași filozofie: să pună în valoare moștenirea pentru reinventarea regulilor și pentru ca Franța să strălucească în întreaga lume.

Exclusivitate mondială în arta călătoriei

Exclusivistă și distinsă, ediția limitată DS 7 CROSSBACK LOUVRE prezintă caracteristici de design unice și detalii artistice originale, create împreună cu echipele de la muzeu. Te poţi cufunda în eleganța acestui model inspirat de artă și adus la viață de expertiza artizanilor noștri. Descoperă povestea și secretele din spatele celor 182 de opere majore prin podcastul disponibil pe ecranul vehiculului tău, apoi privește-le cu ajutorul cardului Friends of the Louvre.

B.R.M Chronographes şi DS Automobiles

B.R.M Chronographes şi DS Automobiles
B.R.M Chronographes şi DS Automobiles

Precizie

Echipele noastre colaborează cu ceasornicarul francez B.R.M Chronographes pentru adaptarea ceasurilor exclusiviste la interioarele noastre, îmbinând rafinamentul cu creativitatea și solicitând cea mai înaltă expertiză.

Înființată în 2003 de Bernard Richards, pasionat de precizia mecanică, B.R.M Chronographes realizează numai piese inovative unice, finisate complet manual și personalizate la cerere. Ceasurile unice concepute de ceasornicarul francez pentru DS Automobiles transformă fiecare mașină într-o expresie a stilului, cu o personalitate puternică și design avansat.

B.R.M R180, o rafinare de design și expertiză

Creat în exclusivitate pentru panoul de bord al modelelor DS 7 și DS 9, ceasul B.R.M R180 apare splendid din carcasa sa în momentul în care mașina pornește. Orientat spre tehnologie, dincolo de aspectul său sofisticat, trece automat la ora corectă în funcție de anotimpuri și de locul în care călătorești. Bucură-te de eleganța unui ceas unic.

Focal Electra® şi DS Automobiles

Focal Electra® şi DS Automobiles
Focal Electra® şi DS Automobiles

Senzații

Cu Focal Electra®, DS Automobiles depășește limitele sunetului ca să ofere o experiență unică de imersiune care combină tehnologia, ingineria, materialele de calitate și designul.

Un nou nivel de confort sonor

Sistemul exclusivist Focal Electra® te învăluie cu adevărat în sunet, grație arhitecturii imersive de 12 până la 14 difuzoare poziționate minuțios în habitaclu. Puritatea sunetului este valorificată prin instalarea unui geam acustic și a unui corp etanşat pentru eliminarea vibrațiilor și garantarea unui confort optim de ascultare.

Îmbinarea sunetului, emoției și senzațiilor

Din 1979. Focal a revoluționat lumea audio, condus de pasiunea pentru muzică, inovație și design. În atelierele franceze din Saint-Etienne, echipele de la Focal proiectează, dezvoltă și construiesc sisteme personalizate care oferă cel mai bun sunet audiofililor și iubitorilor de muzică. Motivați în căutarea excelenței, oferă alternative premium pentru performanță și plăcere. Cele două organizații colaborează la arhitectura audio pentru fiecare dintre modelele noastre, îmbunătățind fiecare moment al călătoriei, oferind instalare discretă și elegantă pentru o experiență acustică excepțională.

DS şi TOTALENERGIES

DS şi TOTALENERGIES
DS şi TOTALENERGIES

Un parteneriat multilateral

Inițiat odată cu dezvoltarea unui lubrifiant performant, parteneriatul cu TotalEnergies se referă acum atât la tehnologie, cât și la sport și producție.

Un parteneriat dedicat inovației

De la crearea DS Automobiles în 2014, inginerii noștri au lucrat alături de cei de la TotalEnergies pentru crearea unor lubrifianți de înaltă performanță pentru toate mașinile noastre. Concepuți pentru mașina ta, aceştia garantează că vei avea parte de o rulare fluentă și economică. Profită de parteneriatul dintre cei mai importanți experți pentru o experiență de condus perfectă.

În slujba tehnologiei și performanței

Extinzându-se pe pistele de curse din Formula E, colaborarea dintre TotalEnergies și divizia noastră de competiții DS Performance a dus la inovații tehnice importante, ca reducerea frecărilor interne din motoare. Testate în condiții extreme, optimizează performanțele mașinilor și contribuie la câștigarea curselor.

DS şi NESPRESSO

Valori similare de rafinament și inovație.

DS şi NESPRESSO
DS şi NESPRESSO

O lume plină de arome

DS Automobiles are o colaborare strânsă cu Nespresso, o marcă la fel de distinsă, rafinată și inovatoare. În momentul în care vei ajunge într-un DS Store, te vom întâmpina cu o cafea Nespresso care îți va încânta simțurile.

DS şi MOËT & CHANDON

DS şi MOËT & CHANDON
DS şi MOËT & CHANDON

imbol al excelenței și autenticității, grupul LVMH reprezintă un grup de case de vinuri și băuturi spirtoase unice în lume. Moët & Chandon, Dom Pérignon și Veuve Clicquot sunt domenii de renume mondial ale căror origini se îmbină cu cele mai prestigioase denumiri și regiuni pentru băuturile spirtoase. Fiind motivați de același spirit de perfecțiune pe care îl cultivă zilnic, la fel ca DS Automobiles, asocierea a fost inevitabilă.

O șampanie care își cultivă unicitatea

Ghidată de spiritul inovator, Moët & Chandon a creat întotdeauna o șampanie cu identitate unică. Moët & Chandon a transmis din generație în generație expertiza sa inegalabilă în domeniul vinificației. DS Automobiles și-a unit forțele cu emblematicul Moët Impérial cuvée, care este expresia sa cea mai desăvârșită și universală.

O sticlă de Moët & Chandon îți este oferită la achiziționarea unui vehicul nou, în reprezentanță, pentru a sărbători începutul noii tale călătorii alături de DS Automobiles.

*Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate, a se consuma moderat.

MAI MULT