MERGI LA CONȚINUT
UN NOU PILOT: ANTONIO FELIX DA COSTA SE ALATURA ECHIPEI DS TECHEETAH
UN NOU PILOT: ANTONIO FELIX DA COSTA SE ALATURA ECHIPEI DS TECHEETAH
September 18, 2019
Paris, 17 Septembrie 2019

DS TECHEETAH este mândră să anunțe faptul că Antonio Felix Da Costa se va alătura echipei începând cu 1 octombrie 2019.

 

Pilotul portughez în vârstă de 28 de ani va utiliza numărul #13 pe parcursul sezonului șase din Campionatul FIA ABB Formula E care va începe pe 22 noiembrie 2019 la Riyadh.

 

Antonio a concurat în Formula E încă de la înființarea competiției, disputând 54 de curse în care a câștigat pole position-uri, podiumuri și două victorii (Buenos Aires și Riyadh). În ultimul sezon 2018/2019, Antonio Felix da Costa a terminat pe locul 6 la general.

 

Xavier Mestelan Pinon, director DS Performance: “Sunt mândru că îi spun bun venit lui Antonio în echipa noastră. Experiența sa în această disciplină și viteza de care a dat dovadă vor fi cruciale în apropierea victoriilor și titlurilor. În așteptarea primei curse din Riyadh, el va putea începe mai multe sesiuni de teste alături de Jean-Éric și ne va ajuta să ne îmbunătățim performanțele modelului DS E-Tense FE 20.”

 

Antonio Felix Da Costa, pilot DS TECHEETAH: “Oportunitatea de a mă alătura unei echipe campioane într-o categorie atât de competitivă din motorsport, precum Formula E, este foarte rară. A fost foarte greu să părăsesc poziția în care mă aflam, dar a fost o ocazie de neratat pentru a mă alătură lui Jean-Éric și tuturor celor de la DS TECHEETAH.”