MERGI LA CONȚINUT
LUPTA ÎMPOTRIVA ÎNCĂLZIRII GLOBALE: DS AUTOMOBILES, LIDER EUROPEAN ÎN SEGMENTUL PREMIUM MULTI-ENERGIE
LUPTA ÎMPOTRIVA ÎNCĂLZIRII GLOBALE: DS AUTOMOBILES, LIDER EUROPEAN ÎN SEGMENTUL PREMIUM MULTI-ENERGIE
July 7, 2020
PARIS, 7 IULIE 2020
Pe baza unei strategii de electrificare stabilite încă de la lansarea mărcii în 2015, DS Automobiles este deja lider de clasă printre mărcile premium ce oferă vehicule multi-energie, cu cele mai mici niveluri de emisii de CO2 din Europa.
Susținută DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100% electric și modelelor plug-in hybrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE, DS Automobiles afișează o medie de emisii de CO2 de sub 80 de g/km, în primele șase luni din 2020.

Cu experiența acumulată în Formula E, materializată prin titlurile mondiale cucerite de echipa DS TECHEETAH și Jean-Éric Vergne, gama E-TENSE reprezintă un etalon pe piața vehiculelor electrice premium, una deosebit de dinamică.

 

Experiența rivalilor a împins marca să ia decizii tehnice competitive, în beneficiul clienților și spre reducerea emisiilor de CO2. Din 2019, DS 3 CROSSBACK și DS 7 CROSSBACK sunt disponibile și în versiuni electrificate. DS 9 va fi oferit cu preponderență într-o o gamă de unități cu propulsie hibridă, cu puteri cuprinse între 225 și 360 de CP. În clasa mărcilor premium multi-energie, DS Automobiles se află în top cu o medie de 79,9 g CO2/km în prima jumătate a anului, în timp ce niciun alt producător premium nu se află sub bariera de 110 g/km. Această performanță este rezultatul muncii dificile pentru cercetare și dezvoltare care a dus la crearea DS 3 CROSSBACK și DS 7 CROSSBACK. Eficiența lor se bazează pe platformele lor eficiente multi-energie, pe tehnologiile de ultimă oră și pe greutatea redusă care le plasează în topul segmentelor respective. Campioni en-titre în Formula E și actual lider în campionatul 2019/2020, precum și pe șosele, DS Automobiles își arată încă o dată spiritul de învingător.