MERGI LA CONȚINUT
LIDERA IN CAMPIONAT, ECHIPA DS TECHEETAH SE INDREAPTA SPRE FINALA SEZONULUI DE LA NEW YORK
LIDERA IN CAMPIONAT, ECHIPA DS TECHEETAH SE INDREAPTA SPRE FINALA SEZONULUI DE LA NEW YORK
July 11, 2019

Finala Campionatului FIA Formula E ABB va avea loc la New York cu ultimele două curse din sezonul 2018/2019, echipa DS TECHEETAH și Jean-Eric Vergne fiind lideri în Campionat.

 

Cursa stradală dedicată monoposturilor electrice se întoarce în inima Brooklyn-ului pentru un al treilea an consecutiv. Circuitul oferă 14 viraje, are 2.320 de metri lungime și se întinde de-a lungul terminalul feriboturilor, cu magnifica priveliște a Manhattan-ului la orizont.

 

Campionul en-titre din Formula E, Jean-Éric Vergne, are astfel potențialul de a deveni primul dublu campion din Formula E în Brooklyn. Echipa DS TECHEETAH ar putea deveni a patra echipă care revendică titlul constructorilor.

 

Votează pentru piloții DS TECHEETAH

Votează pentru Jean-Éric Vergne sau André Lotterer utilizând linkul de mai jos sau pe Twitter, folosind hasthagul #Fanboost urmat de #JeanEricVergne sau #AndreLotterer.

 

Xavier Mestelan Pinon, directorul DS Performance: “Pentru prima dată de la debutul nostru în Formula E, DS Automobiles este în poziția de a câștiga ambele titluri. Acesta a fost un obiectiv al programului nostru de electrificare încă de când am intrat în competiție, așa că vom face tot ce ne stă în puteri pentru ca acest lucru să se realizeze. Venim la New York cu un avans de puncte și vom face tot posibilul pentru a profita la maximum de acest atu. Cu toate acestea, ne așteptăm la curse extrem de competitive, acolo unde chiar și cea mai mică greșeală ne-ar putea costa titlurile, așa că va fi vorba despre curse inteligente în cele două runde finale pentru a ne atinge obiectivele. Cu toate acestea, presiunea este clar pe umerii concurenților noștri.”

 

Jean-Éric Vergne, #25: “Timpul a trecut rapid și deja ne-am întors la New York pentru a încheia un alt sezon. A fost un an grozav pentru întreaga echipă sprijinită de producător și am făcut un alt pas înainte. De partea mea, există, evident, potențialul unui alt campionat câștigat și oportunitatea echipei de a obține titlul de care am fost atât de aproape anul trecut. Nu aș putea spune că vom face ceva diferit pe final de sezon, ne pregătim în mod normal și vom trata etapa americană ca pe oricare alta, dat find faptul că la finalul zilei tot ceea ce contează sunt punctele câștigate.”