MERGI LA CONȚINUT
GHINION PENTRU DS TECHEETAH ÎN ETAPA A 10-A DIN CAMPIONATULUI ABB FIA FORMULA E
GHINION PENTRU DS TECHEETAH ÎN ETAPA A 10-A DIN CAMPIONATULUI ABB FIA FORMULA E
August 12, 2020
BERLIN, 12 AUGUST 2020
Penultima cursă din sezonul 6 al Campionatului ABB FIA Formula E nu a fost de bun augur pentru echipa DS TECHEETAH și pentru piloții săi, noul campion Antonio Félix Da Costa și Jean-Éric Vergne.

Însă francezul mai poate aduce Mărcii dubla în clasamentul piloților, joi, în finala Campionatului. Campioană la echipe și în clasamentul piloților în sezonul 6, echipa DS TECHEETAH nu a continuat linia câștigătoare și astăzi pe Aeroportul Tempelhof, în etapa a 10-a a Campionatului ABB FIA Formula E.

 

După ce au pornit din coada grilei după ce nu au reușit să se califice în timpul stabilit, ambii piloți au câștigat teren, dar la final au fost nevoiți să termine pe ultimele locuri după ce Jean-Éric Vergne a fost nevoit să efectueze o penalizare drive through și Antonio Felix Da Costa s-a confruntat cu o problemă tehnică la monopostul său.

 

Jean-Éric Vergne, P18: „Cursa a mers bine azi. Aveam o cantitate bună de energie și începeam să-mi croiesc drum spre locurile din față. Din păcate, am avut parte de o penalizare drive through pentru răcirea suplimentară a bateriei pe grila de start, ceea ce a însemnat sfârșitul speranțelor mele. Cu toate acestea, am continuat cursa pentru a strânge câteva date și acum ne resetăm pentru mâine.”

Antonio Felix Da Costa, abandon: „Sunt zile în care lucrurile nu îți ies deloc, iar astăzi a fost una dintre ele. Dar, ca să fiu sincer, este în regulă pentru că sunt recunoscător și nu poți fi mereu primul. Am avut o cursă bună și distractivă pornind din spate astăzi și am ajuns până pe poziția a 11-a, fiind gata să termin acolo sau cu o poziție mai sus, până când am ajuns în turul final și mașina mea s-a oprit. Încă nu știm despre ce este vorba; în timp ce vorbim încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat, împreună cu inginerii mei.”