MERGI LA CONȚINUT
Formula E 2021: Berlin E-Prix
FORMULA E 2021: BERLIN E-PRIX
August 13, 2021

Piloții DS TECHEETAH sunt mai motivați ca niciodată să-și apere titlurile pe legendarul asfalt al Aeroportului Tempelhof din Berlin.

 

 

Campionatul Mondial de Formula E ABB FIA revine la Berlin pentru al șaptelea an consecutiv, pentru finala sezonului 2020/21. Ultima cursă dublă va avea loc în acest weekend de-a lungul asfaltului istoric al aeroportului Berlin Tempelhof. DS TECHEETAH este pe locul patru în clasamentul echipelor și rămâne în joc. Piloții sunt conștienți de dificultatea circuitului, dar și de punctele lor forte pentru a câștiga din nou cele două titluri supreme anul acesta la Berlin.

 

 

 

Jean-Éric Vergne și António Félix Da Costa se pot aștepta la o adevărată provocare cu două curse de disputat în două zile, deoarece finalul sezonului va reveni la aspectul invers NILREB pentru cea de-a 15-a cursă a campionatului. Piloții trebuie să fie pregătiți pentru o pistă din beton cu o aderență suficientă, dar care va influența enorm gestionarea nivelului de energie și strategiile de cursă.

 

Te invităm să sprijini piloții noștri, oferindu-le puncte prețioase, votând pentru Jean-Éric și António cu FanBoost. Pentru a afla mai multe, accesează: https://fanboost.fiaformulae.com/team/S7TP03

 

 

Vineri 13 August
– Antrenamente libere 1 : 18:00-18:45 pe [Eurosport/Eurosport Player]

 

Saturday 14 August
– Antrenamente libere 2 : 09:00-09:30 on [Eurosport/Eurosport Player]
– Calificări & Super Pole : 11:00-12:00 on [Eurosport/Eurosport Player]
– Cursa 1 : 14:30 on [Eurosport/Eurosport Player]

 

Sunday 15 August
– Antrenamente libere 1 : 09:00-09:45 on [Eurosport/Eurosport Player]
– Antrenamente libere 2 : 10:30-11:00 [Eurosport/Eurosport Player]
– Calificări & Super Pole : 12:30-13:30 on [Eurosport/Eurosport Player]
– Cursa 2 : 16:15 on [Eurosport/Eurosport Player]

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.