MERGI LA CONȚINUT
FINAL ÎN PUNCTE PENTRU LYNN ÎN CURSA DIN MEXICO CITY
FINAL ÎN PUNCTE PENTRU LYNN ÎN CURSA DIN MEXICO CITY
March 31, 2019
Alex Lynn, pilot al echipei Virgin Racing, a terminat în puncte în E-Prix-ul desfășurat la Mexico City, în fața gălăgioșilor spectatori din tribunele Autodromo Hermanos Rodriguez.

DS VIRGIN RACING si-a demonstrat forța în capitala Mexicului. . Bird continuă lupta pentru titlu, rămânând al treilea în clasamentul piloților.

 

Alex Lynn, pilot al echipei Virgin Racing, a terminat în puncte în E-Prix-ul desfășurat la Mexico City, în fața gălăgioșilor spectatori din tribunele Autodromo Hermanos Rodriguez. Pilotul britanic a arătat un ritm puternic în sesiunile de antrenamente și, în ciuda unui accident din FP2, a reușit să se califice pe poziția a doua, cu colegul Sam Bird plasat pe locul nouă pe grilă din cauza unei declasări.

 

Din cauza schimbării cutiilor de viteze, ambii piloți DS Virgin Racing au trebuit să suporte penalizări de zece poziții pe grila de start, aliniindu-se astfel pe grilă în pozițiile 10 și respectiv 19. Bird a intrat la boxe cu un tur mai devreme decât restul plutonului și după o schimbare rapidă a mașinii a reușit să urce în clasament mai multe poziții. Din păcate, un incident în care a fost implicat și Prost l-a determinat pe britanic să retrogradeze în clasament, acesta continuând să lupte din greu pe circuitul cu 17 viraje.

 

Între timp, Lynn a menținut un ritm consistent, luptându-se pentru poziții cu piloții din apropierea sa. În urma unei opriri bune la boxe, Lynn s-a întors pe pistă în poziția a noua și a continuat să tragă din greu. Optând pentru o strategie diferită față de Bird, Lynn a reușit să forțeze mai mult la sfârșitul cursei, lucru ce i-a permis să termine în puncte.

 

Lynn a declarat: “Ziua de astăzi a fost cu adevărat pozitivă, echipa a arătat că am fost rapizi în ambele sesiuni de antrenamente și apoi am intrat în Superpole și ne-am calificat pe locul al doilea. Din nefericire, din cauza unei penalizări, am început cursa din poziția a zecea, dar am reușit să ne păstrăm locul în ciuda unei curse frenetice. Performanța pe care am arătat-o astăzi este pozitivă și suntem încrezători pentru următoarea cursă de la Punta Del Este”.

 

Bird a declarat: “A fost o zi grea <<la birou>>, am știut că va fi dificil încă de la începutul week-endului cu penalizările primite, dar am arătat un ritm puternic în ambele sesiuni de antrenamente. Intrând în cursă am știut că trebuie să încercăm ceva diferit în strategia noastră, din păcate acest lucru nu a fost suficient, dar este pozitiv faptul că mă mențin al treilea în clasamentul piloților. Aștept cu nerăbdare să concurez din nou în Punta Del Este, peste câteva săptămâni”.

 

Directorul echipei, Alex Tai, a comentat: “Am intrat în weekend știind că vom înfrunta circumstanțe dificile, dar de la începutul week-endului am arătat că avem ritmul potrivit pentru a lupta în frunte. Am fost puternici în toate sesiunile de dinaintea cursei, Alex ajungând în Superpole și calificându-se pe locul doi, iar Sam reușind un top zece. Deși este dezamăgitor să obținem doar un singur punct în acest weekend, echipa a arătat cât de competitivi suntem într-o competiție acerbă. Așteptăm cu nerăbdare să ne arătăm adevăratul nostru potențial în câteva săptămâni când vom concura la Punta Del Este”.

 

Directorul DS Performance, Xavier Mestelan Pinon a adăugat: “Evaluarea weekend-ului este dezamăgitoare, cu doar un punct marcat. Începând cu penalizarea de zece poziții pentru ambele mașini, șansele noastre de a putea să ne poziționăm pe grila au fost minuscule. Cu toate acestea gândim pozitiv deoarece rămânem pe locul trei în campionatul piloților și suntem aproape de primele trei poziții din clasamentul construcotrilor. Echipa se va concentra acum pe următoarea cursă de la Punta Del Este, în două săptămâni, unde sperăm să fim din nou competitivi”.

 

Campionatul FIA Formula E din 2017/2018 a început în Hong Kong pe 2 decembrie, cu testele de pre-sezon începute în 2 octombrie la Valencia. Pentru mai multe informații despre Echipa DS Virgin Racing Formula E, vizitați: http://map.ds-virginracing.com/.

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.