MERGI LA CONȚINUT
FANTOMAS DS SE RIDICĂ DIN NOU ÎN AER
FANTOMAS DS SE RIDICĂ DIN NOU ÎN AER
Aprilie 6, 2023

DS Automobiles ia parte la această celebrare împreună cu Muzeul Louis de Funès prin crearea unui desen unic reprezentând adaptarea modernă a modelului DS din filmul „Fantomas unleashed“.

 

  • Cu ocazia deschiderii expoziției „On the move with Louis de Funès“ la Musée National del’Automobile – Collection Schlumpf din Mulhouse, DS Automobiles dezvăluie desenul pentru un design inspirat de mașina zburătoare din filmul „Fantomas unleashed“.

 

  • Creat de DS DESIGN STUDIO PARIS, acest DS are aripi și coadă ca în filmul din 1965.

 

  • Louis de Funès a apărut în numeroase filme cu diverse modele DS.

 

 

Musée National de l’Automobile – Collection Schlumpf celebrează mașinile emblematice din filmele lui Louis de Funès în cadrul unei expoziții temporare care este deschisă între 5 aprilie și 5 noiembrie 2023.

 

Expoziția reunește modele de mașini din filme, inclusiv DS, postere, fotografii de la filmări și recuzită.

 

DS Automobiles ia parte la această celebrare împreună cu Muzeul Louis de Funès prin crearea unui desen unic reprezentând adaptarea modernă a modelului DS din filmul „Fantomas unleashed“.

 

Alături de Jean Marais, Louis de Funès și Mylène Demongeot, DS a fost una dintre cele mai mari vedete ale celei de-a doua părți a trilogiei Fantomas, în special pentru coborârea pe pantele Vezuviului, coregrafiată de Rémy Julienne, și pentru evadarea finală în DS-ul zburător, cu aripi retractabile.

 

„DS a făcut istorie dincolo de industria auto. Face parte din patrimoniul francez și, ca atare, ocupă un loc important în cinematografia franceză. Am răspuns solicitării Muzeului Louis de Funès prin proiectarea unui DS modern, în semn de omagiu pentru Fantomas DS. Geoffrey Rossillon, din echipa de design exterior condusă de Frédéric Soubirou, a creat desenul.“

Thierry Metroz, DS Automobiles Design Director

 

Persoana de contact:

Rodica Ionescu

PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România

Tel: 0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.