MERGI LA CONȚINUT
ECHIPA DS TECHEETAH SE VA AFLA PE GRILA DE START PE 5 AUGUST CU OBIECTIVUL DE A CÂȘTIGA NOI TITLURI!
ECHIPA DS TECHEETAH SE VA AFLA PE GRILA DE START PE 5 AUGUST CU OBIECTIVUL DE A CÂȘTIGA NOI TITLURI!
June 17, 2020
După o „pauză forțată” ce a marcat din plin sezonul 6, DS Automobiles și partenerul său TECHEETAH vor fi prezenți pe grila start a campionatului de Formula E, începând cu data de 5 august 2020, la Berlin.
SE VOR DESFĂȘURA ȘASE CURSE (5-6 AUGUST, 8-9 AUGUST, 12-13 AUGUST) FĂRĂ SPECTATORI, ACESTEA URMÂND A ÎNCHEIA UN CAMPIONAT PERTURBAT SERIOS.
La volanul celor două monoposturi DS E-TENSE FE20 se vor afla Jean-Eric Vergne, dublu campion de Formula E și câștigător în seonul 2018/2019, și Antonio Félix Da Costa, actualul lider în clasamentul general al piloților. Clasată de asemenea în vârful clasamentului pe echipe, echipa DS TECHEETAH va concura în aceste ultime curse ale sezonului cu intenția fermă de a câștiga noi titluri.
În ultimele săptămâni, inginerii echipei s-au concentrat pe optimizarea sistemelor de bord ale monopostului DS E-TENSE FE20, dar au lucrat și la strategia de curse care va constitui, încă o dată, cheia în câștigarea campionatelor piloților și pe echipe. Piloții și-au intensificat antrenamentele în simulatorul de curse, odată cu sfârșitul restricțiilor cauzate de pandemie.


Antonio Felix Da Costa, pilot DS TECHEETAH: „Sunt încântat să particip din nou la curse! Este o perioadă foarte ciudată pentru întreaga lume, dar este bine să fii din nou pe grila de start. Campionatul se reia cu noi în frunte, dar este important să ne amintim că jumătate de sezon se va desfășura în doar șase zile. Ne-am antrenat din greu pentru a fi pregătiți și vom ajunge la Berlin cu o mentalitate de câștigători!„.