MERGI LA CONȚINUT
ECHIPA DS TECHEETAH A COMPLETAT CU SUCCES SĂPTĂMÂNA DE TESTE DE LA VALENCIA
ECHIPA DS TECHEETAH A COMPLETAT CU SUCCES SĂPTĂMÂNA DE TESTE DE LA VALENCIA
October 21, 2019
Valencia, 21 Octombrie 2019

Formula E a revenit în forță prin desfășurarea primelor teste oficiale din sezonul 2019/2020 pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. Grila este acum completată cu 24 de monoposturi și 12 echipe ce s-au aliniat în soarele spaniol pentru a evalua performanțele în vederea celui de-al șaselea sezon al campionatului dedicat.

 

Mark Preston, Directorul echipei DS TECHEETAH: “Este întotdeauna interesant să vedem cum au evoluat performanțele din vară și, cu alte două echipe pe grilă, a fost o săptămână distractivă. A fost o săptămână plină de reușite în timp ce am rulat programul nostru de testare planificat și l-am integrat în echipă pe Antonio Felix da Costa. Deși nu este un indicator al performanței, este un semn bun că ambii piloți au obținut timpi în partea superioară a clasamentelor și suntem pregătiți pentru sezonul viitor.”

 

Xavier Mestelan Pinon, Director DS Performance: “A fost o sesiune de teste și chiar dacă nimeni nu vrea să o recunoască, este prima confruntare a anului, plină de lecții bune de învățat. PIloții noștri sunt foarte mulțumiți de modelul DS E-TENSE FE20 și vom profita acum de cele patru săptămâni care ne-au mai rămas pentru a optimiza toate capitolele la care mai trebuie lucrat pentru a ajunge în Riyadh cu un obiectiv clar: să ne apărăm cele două titluri!”

 

Jean-Éric Vergne, #25: “Tânjeam să mă întorc în mașină după vacanța de vară, așa că a fost bine să am câteva ieșiri potrivite pe pistă. Am reușit să verificăm cele mai multe lucruri pe care le-am dorit, cu rezultate bune. Aceste zile sunt cu adevărat importante pentru noi, întrucât verificăm faptul că toate sistemele funcționează la maximum și că nu avem probleme mecanice, astfel încât stăm bine pentru prima cursă. Acum avem câteva săptămâni de pregătire pe simulator și activități media înainte de a merge la prima cursă din Diriyah pe 22 noiembrie.”

 

Antonio Felix Da Costa, #13: “A fost foarte important să pornesc cu dreptul la bordul noului DS E-TENSE FE20 pe parcursul ultimelor două zile aici, în Valencia. Monopostul este foarte diferit de mașina pe care o aveam înainte, așa că va dura ceva timp să mă obișnuiesc cu noul sistem, dar odată ce am toate temele făcute, fiind un sezon distractiv.”