MERGI LA CONȚINUT
DS WEBSERIES: O INVITAȚIE ÎN CULISELE MĂRCII
DS WEBSERIES: O INVITAȚIE ÎN CULISELE MĂRCII
March 31, 2019
DS Automobiles te invită în culise pentru a descoperi cum echipa sa creează mașini, prin intermediul a două serii web gândite de DS DESIGN STUDIO PARIS. După „CONFIDENCE The art of the senses” care a dezvăluit lumii secretele DS DESIGN STUDIO din PARIS, Brandul continuă să ți se dezvăluie cu ajutorul a două serii web unice create în timpul crizei COVID-19.

Prima serie video scoate în prim plan 15 persoane implicate direct în procesul de concepere, dezvoltare și comercializare a unui produs. Acești experți s-au filmat pentru a-și explica meseria și provocariele ridicate de această perioadă fără precedent. De la conturarea produselor până la opiniile clienților, prin proiectare, inginerie, construcție și vânzări, experții DS își dezvăluie activitatea în videoclipuri scurte afișate pe canalele de socializare DS Automobiles, sub sigla DS Experts.

 

O a doua serie de videoclipuri, intitulată Did you know?, oferă oricui este interesat șansa de a afla mai multe detalii despre lucrurile puțin cunoscute ale produselor și serviciilor DS Automobiles.

 

Descoperă aceste serii de videoclipuri pe canalele noastre de Social Media:

 

Facebook

YouTube