MERGI LA CONȚINUT
DS TECHEETAH A DEZVALUIT MODELUL DS E-TENSE FE20 PENTRU CAMPIONATUL 2019/2020 ABB FIA FORMULA E
DS TECHEETAH A DEZVALUIT MODELUL DS E-TENSE FE20 PENTRU CAMPIONATUL 2019/2020 ABB FIA FORMULA E
October 10, 2019
Paris, 10 Octombrie 2019

Campioană en-titre în ABB FIA Formula E, echipa DS TECHEETAH a dezvăluit astăzi monopostul dedicat sezonului șase.

 

Pentru sezonul 2019/2020 celebrul monopost vopsit în negru și auriu își consolidează aspectul sportiv grație unui șasiu care scoate în evidență culoarea și logo-ul DS, răspândite elegant în câteva zone ale mașinii.

 

Tehnologia câștigătoare din campionat va purta, de asemenea, două coroane de lauri, iar mașina lui Jean-Éric Vergne, dublu campion mondial din Formula E, va fi decorată cu două stele aurii pentru a marca ambele titluri câștigate. Cu acest design creat de către DS Automobiles Design Studio, DS E-TENSE FE20 întruchipează mai mult ca niciodată îndrăzneala și spiritul competițional. Din punct de vedere tehnic, DS E-TENSE FE20 este rodul muncii de dezvoltare bazate pe calitățile deja dovedite de modelul anterior DS E-TENSE FE19.

 

Xavier Mestelan Pinon, directorul DS Performance: “Echipa a folosit experiența care ne-a permis să câștigăm ambele titluri mondiale pentru a dezvolta în continuare potențialul monopostului. Inginerii noștri au optimizat majoritatea elementelor dezvoltând în continuare conceptul câștigător, mai degrabă decât să regândim complet mașina. Motorul, invertorul și carcasa de transfer au evoluat, dar schimbările mai profunde se află în inima sistemelor încorporate. Toate aceste ambițioase activități de cercetare și dezvoltare își propun să ofere piloților o mașină care să le permită să lupte pentru a câștiga și apăra ambele titluri în sezonul viitor care va începe pe 22 noiembrie în Riyadh”.

Keith Smout, director comercial DS TECHEETAH: “DS E-TENSE FE20 reprezintă o evoluție de design născută din mașina noastră campioană. Am vrut să rămânem fideli trecutului nostru și să continuăm să ne onorăm succesele, păstrând pe șasiu legendarul auriu combinat cu negru în timp ce vom lupta pentru și mai multe titluri. Dacă priviți cu atenție, puteți vedea că tema de design conține logo-ul nostru cu capul de ghepard, simbol ce vrea să susțină eforturile noastre continue de a susține campania The Big Cat Sanctuary în salvarea gheparzilor și a altor feline mari. Un subiect care este mai apăsător ca niciodată și o cauză care este aproape de inimile noastre.”