MERGI LA CONȚINUT
DS AUTOMOBILES SĂRBĂTOREȘTE GASTRONOMIA
DS AUTOMOBILES SĂRBĂTOREȘTE GASTRONOMIA
Februarie 10, 2023

Cu un confort de neegalat și motorizări electrificate de până la 360 CP, Noul DS 7 asociază expertiza tehnică cu eleganța.

 

  • Simbol al stilului de viață francez, gastronomia va fi una dintre atracțiile artei franceze pe parcursul călătoriei DS Automobiles.

 

  • Chef-ul vedetă, printre cei mai creativi din generația sa, Julien Dumas devine ambasadorul DS Automobiles pentru gastronomie.

 

  • Julien Dumas conduce noul DS 7 E-TENSE, plug-in hybrid.

 

O formă de exprimare pentru DS Automobiles, cum sunt cultura și moda, gastronomia este un simbol al stilului de viață francez. Încă de la lansare, DS Automobiles a explorat multe aspecte ale gastronomiei. După ce a organizat numeroase experiențe culinare incredibile prin programul exclusivist ONLY YOU PRIVILEGE din Franța, DS Automobiles își menține poziția avantajoasă în gastronomie, continuând să fie atractiv pentru cunoscători.

 

Julien Dumas a fost numit ambasador DS Automobiles pentru gastronomie

 

Din anul 2010, „French Gourmet Meal“ a fost înregistrată de UNESCO drept patrimoniu cultural intangibil. Plăcerea gustului, armonia dintre ființa umană și produsele naturale, alegerea atentă a veselei pentru aranjarea preparatelor din ce în ce mai sofisticate, produsele excelente ale căror arome se întrepătrund, asocierea felurilor de mâncare cu vinurile, decorarea mesei și limbajul corporal deosebit în timpul degustării, sunt identificate ca experiență incredibilă, moduri de a împărtăși și etala emoție.

 

Pentru susținerea acestui angajament, Julien Dumas devine ambasador DS Automobiles pentru gastronomie. Chef-ul vedetă – care lucrează pentru restaurantul Bellefeuille al hotelului Saint James Paris – Julien Dumas propune preparate de sezon dedicate naturii.

 

Entuziasmat de relațiile cu furnizorii săi, grădinari, pescari și crescători de animale, el pune accentul pe autenticitatea fermierilor artizani și a pescăriilor, oferind gusturi și preparate de cea mai înaltă calitate.

 

Julien Dumas este animat de aceste întâlniri și de călătoriile sale, de ocean, de pești, de crustacee, de alge și de ierburile de pe țărm. Această evadare este în concordanță cu abordarea ecologică a gătitului.

 

În calitate de ambasador DS Automobiles pentru gastronomie, Julien Dumas conduce noul DS 7 E-TENSE plug-in hybrid, care poate parcurge până la 65 kilometri (ciclu WLTP) în modul emisii zero. Prin tehnologie, materialele folosite și eleganță, noul DS 7 E-TENSE este o invitație în arta franceză a călătoriei. Este companionul perfect pentru explorarea ideilor noi și pentru întâlnirile cu producătorii în căutarea ingredientelor de calitate.

 

„Apreciez cu adevărat abordarea DS Automobiles, atât în ceea ce privește dragostea pentru experiența franceză, cât și pentru dezvoltarea tehnologiei ca parte a tranziției energetice. Dacă transpun aceste valori în domeniul meu, sunt de fapt principiile pe care le aplic în bucătăria mea: de sezon și ecologic. La fel ca DS Automobiles, lucrez îndeaproape cu meșterii. Am cultivat propria mea grădină de bucătărie și sunt conectat cu marea. Spun povestea călătoriilor mele între oraș și mare în meniul meu și în denumirile date preparatelor. Aceste călătorii sunt întotdeauna o experiență nouă pe care îmi place s-o împărtășesc“.

Julien Dumas, ambasador DS Automobiles pentru gastronomie

 

„Când vorbim despre experiența franceză, gastronomia este esențială. Chef Julien Dumas are o semnătură unică. Este foarte apropiat de oamenii cu care lucrează. Aceste relații sunt transpuse în povești memorabile și produse remarcabile. Dorința pentru excelență, de a împărtăși, precum și autenticitatea sunt valori pe care le prețuim. Împreună dorim să punem în valoare stilul de viață francez. Responsabilitatea față de mediu este, de asemenea, o misiune comună, deoarece DS Automobiles va lansa numai modele 100% electrice din 2024, adică de anul viitor“.

Béatrice Foucher, CEO DS Automobiles

 

Julien Dumas va participa la noi experiențe în jurul artei călătoriei ca ambasador gastronomic. În lunile ce urmează, Chef-ul își va prezenta universul prin demonstrarea excelenței bucătăriei sale alături de  DS Automobiles.

 

În rolul său de ambasador DS Automobiles, Julien Dumas se alătură lui Jean-Éric Vergne, dublu campion de Formula E și pilot al echipei DS PENSKE Formula E.

 

Persoana de contact:

Rodica Ionescu

PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România

Tel: 0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.