MERGI LA CONȚINUT
DS AUTOMOBILES DEFILEAZĂ LA PARIS FASHION WEEK
DS AUTOMOBILES DEFILEAZĂ LA PARIS FASHION WEEK
Ianuarie  18, 2022

Marca DS Automobiles își reînnoiește parteneriatul cu Fédération de la Haute Couture et de la Mode și susține Paris Fashion Week ® pentru încă doi ani, în 2022 și 2023.

 

  • O flotă de 25 de modele DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 și DS 9 E-TENSE 225A cu sigla Paris Fashion Week® va acompania jurnaliștii, influencerii și talentele din capitala modei.

 

  • Prezentările de modă din 2022 vor debuta cu Paris Fashion Week® colecția masculină de Toamnă-Iarnă 2022-2023 (18–23 Ianuarie), apoi cu Haute Couture (24-27 Ianuarie).

 

 

Oamenii de la DS Automobiles au un atașament puternic față de modă. Metodele de lucru, precum dorința de a rescrie regulile, a surprinde, a experimenta și a inventa, dar și de a procura noi materiale, au o rezonanță aparte în universul modei.

 

Cercetările care au dus la apariția cusăturilor Point Pearl, a tehnicii guiloche Clous de Paris sau a carbonului forjat, la dezvoltarea tapițeriei inovatoare, cum ar fi prelucrarea pielii cu modelul brățară de ceas sau inserțiile de cristal din cockpit sunt creații cu legătură directă cu lumea modei, ce asociază tradiția și designul inovator.

 

„Ambiția mărcii DS Automobiles este de a întruchipa savoir-faire-ul franțuzesc de lux. Încă de la lansarea Mărcii, echipele DS au inovat pentru a modela materiale noi și a găsi soluții cu idei puternice, care diferă de cele prezente astăzi în lumea auto. Parteneriatul nostru cu Fédération de la Haute Couture et de la Mode axat pe Săptămâna Modei de la Paris® deschide noi orizonturi și ne oferă o nouă ocazie de a împărtăși experiența noastră cu cele mai mari case de modă franțuzești, așa cum facem încă de la începutul procesului de design.” Béatrice Foucher, CEA DS Automobiles

 

Încă de la lansarea sa, DS Automobiles s-a aflat în fruntea electrificării, cu o gamă de vehicule 100% electrificate comercializată din 2019. Cu DS 3 CROSSBACK E-TENSE 100% electric, DS 4 E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 9 E-TENSE plug-in hybrid cu o putere cuprinsă între 225 și 360 CP, toate modelele DS sunt oferite cu motorizări electrificate. În 2020 și în primul semestru din 2021, marca DS Automobiles a fost lider european în segmentul vehiculelor multi-energie, cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 (100.2g/km în ciclul WLTP în), datorită gamei sale de vehicule electrificate (34% din înmatriculările de la nivel mondial). Începând cu 2024, toate modelele noi lansate vor fi 100% electrice.

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.