MERGI LA CONȚINUT
DS 7 ȘI DS 9, MAȘINI OFICIALE PENTRU PARIS FASHION WEEK
DS 7 ȘI DS 9, MAȘINI OFICIALE PENTRU PARIS FASHION WEEK
Ianuarie 17, 2024
Partener oficial al Paris Fashion Week încă din 2019, DS Automobiles participă la prezentări cu o flotă de modele DS 7 E-TENSE și DS 9 E-TENSE.
 
  • Partener oficial al Paris Fashion Week încă din 2019, DS Automobiles participă la prezentări cu o flotă de modele DS 7 E-TENSE și DS 9 E-TENSE.

 

  • Jurnaliști, influenceri și talente, invitați de Fédération de la Haute Couture et de la Mode, vor merge din show în show, prin Paris, în modelele DS Automobiles.

 

 

 

DS Automobiles lansează o flotă exclusivistă de modele DS 7 E-TENSE și DS 9 E-TENSE, marca Paris Fashion Week®, pentru escortarea jurnaliștilor, influencerilor și talentelor pe străzile Parisului, pentru o experiență elegantă, fără emisii, cu ChatGPT încorporat în sistemul DS IRIS. Modelele DS 7 și DS 9, cu sisteme de propulsie plug-in hybrid E-TENSE, întruchipează combinația perfectă între luxul francez și tehnologia inovatoare.

 

Programul Paris Fashion Week începe Marți, 16 Ianuarie, cu șase zile dedicate prezentării de modă masculină prêt-à-porter Toamnă/Iarnă 2024-2025, înainte de Haute Couture Primăvară/Vară, de Luni 22 până Joi 25 Ianuarie. Moda feminină Toamnă/Iarnă 2024-2025 urmează de Luni, 26 Februarie, până Marți, 5 Martie.

 

Electrificarea rămâne în centrul strategiei DS Automobiles, cu o gamă 100% electrificată vândută din 2019. De la noul DS 3 E-TENSE 100% electric la DS 9 E-TENSE plug-in hybrid de 360 CP, fiecare model demonstrează angajamentul mărcii față de mobilitatea durabilă. Din 2024, toate modelele noi DS Automobiles vor fi 100% electrice, subliniind angajamentul Mărcii față de tranziția energetică.

 

Există legături strânse între DS Automobiles și lumea modei. Caracteristici unice, cum ar fi cusăturile Pearl, inserțiile în relief Clous de Paris și tapițeria scaunelor cu design tip curea de ceas, rezonează în special în cercurile de design creativ și inovator.

 

Pentru ultima ediție a Paris Fashion Week, DS Automobiles a pregătit câteva surprize, printre care un DS 9 cu o culoare de interferență cu efect de scarabeu.

 

Pe parcursul acestor săptămâni dedicate modei, DS Automobiles va urmări Paris Fashion Week pe Instagram @DS_automobiles cu mai multe activări dedicate unor obiective pariziene reprezentative, designului și plăcerii de a conduce prin Paris în interiorul DS 7 și DS 9. Prima întâlnire are loc pe 18 Ianuarie!

 

 

 

Persoana de contact:

Rodica Ionescu

PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România

Tel: 0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.