MERGI LA CONȚINUT
DS 4 CÂȘTIGĂ PREMIUL CEA MAI FRUMOASĂ MAȘINĂ A ANULUI 2022
DS 4 CÂȘTIGĂ PREMIUL CEA MAI FRUMOASĂ MAȘINĂ A ANULUI 2022
Ianuarie  26, 2022

Juriul celei de-a 37-a ediții a Festival Automobile International acordă modelului DS4 premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului 2022».

 

  • Conceput de DS DESIGN STUDIO PARIS, DS 4 se remarcă prin proporții de excepție și o prezență remarcabil de impunătoare, atât la exterior, cât și la interior.

 

  • Premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului » este cel de-al 7-lea premiu revendicat de marca DS Automobiles în cadrul ultimilor 8 ediții ale Festival Automobile International.

 

 

DS 4 întruchipează noua generație de modele DS Automobiles. Rafinat, dar și high tech, DS 4 asociază un design exterior carismatic cu puritatea și fluiditatea designului interior, caracterizat de multiple detalii „lucrate manual”.

 

„Premiul Cea mai frumoasă mașină a anului este o recompensă pentru creatorii modelului DS 4. Înainte de a contura primele schițe, am lucrat împreună cu inginerii Mărcii timp de doi ani pentru a modela platforma tehnică. Când am demarat procesul de creație, am beneficiat de o marjă de manevră excepțională pentru dezvoltarea unui nou concept. Inspirată de conceptul DS AERO SPORT LOUNGE, recompensat anul trecut de Festival Automobile International, silueta modelului DS 4 este unică în segment, cu proporții nemaiîntâlnite până acum. Caroseria este atletică, foarte musculoasă, compactă și susținută de roți de mari dimensiuni. Este în același timp aerodinamică, eficientă și carismatică.”

Thierry Metroz, Director Design – Marca DS Automobiles

 

Începând cu anul 2006, Festival Automobile International acordă anual premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului », precum și diverse alte premii.

 

Juriul Festival Automobile International este format din Jean-Michel Wilmotte (Președintele juriului, arhitect), Anne Asencio (vice-președintele juriului, vice-președinte Design Experience Dassault Systems), Hermidas Atabeyki (președintele companiei D3 Studio), Paul Belmondo (fost pilot de raliuri, consultant TV), Cyrille Duval (director companie), Laurent Gardinier (acționar Maisons Taillevent), Etienne Gernelle (director publicație, Președinte și CEO Le Point), Olivier Josse (responsabil relații publice Alcyone), Jacques Nicolet (Președinte Everspeed), Patrick Pruniaux (Președinte Girard-Perregaux), Isabelle Schlumberger (Director General Vânzări, Marketing și Dezvoltare JCDecaux) și Ari Vatanen (fost pilot de raliuri și fost deputat în Parlamentul European).

 

DS Automobiles a primit numeroase distincții în cadrul Festival Automobile International:

 

  • DS 4: Cea mai frumoasă mașină a anului 2022
  • DS AERO SPORT LOUNGE: Marele premiu Cel mai frumos Concept Car al anului 2021
  • DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 : Marele Premiu Spot publicitar 2020
  • DS 3 CROSSBACK: finalist Cea mai frumoasă mașină a anului 2019
  • Jean-Éric Vergne : Marele Premiu al Festivalului 2019
  • DS 7 CROSSBACK : Marele Premiu Cel mai frumos interior al anului 2018
  • ONLY YOU : Marele Premiu Creativ’Experience al anului 2017
  • DS DIVINE : Premiul Special al Juriului 2015

 

Echipa de Design DS 4

 

 

Director: Thierry Metroz

Director de Design Exterior: Frédéric Soubirou

Designer: Thomas Duhamel

Director de Design Interior: Thomas Bouveret

Designeri: Sylvain Gaudichon, Tzu Han Chou

Director al Departamentului Culori, Materiale și Finisaje: Sabine Pannetrat

Designer: Thomas Altet

Director ProLab: Nicolas Deluy

Designeri: Robert Nuboer și Cyril Veynante.

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.