MERGI LA CONȚINUT
DS 3 CROSSBACK E-TENSE: AUTONOMIE EXTINSĂ
DS 3 CROSSBACK E-TENSE: AUTONOMIE EXTINSĂ
Noiembrie 23, 2021

Singurul model 100% electric din segmentul său, DS 3 CROSSBACK E-TENSE evoluează pentru a câștiga cu aproape 7% mai multă autonomie, la 341 de kilometri WLTP (ciclu combinat).

 

  • Evoluțiile tehnice cresc autonomia în condiții reale de utilizare.

 

  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE reprezintă excelența savoir-faire-ului franțuzesc al mărcii DS Automobiles în materie de electrificare, cu patru titluri câștigate la Formula E.

 

 

Cu o strategie de electrificare aplicată încă de la crearea mărcii, DS Automobiles este marca multi-energie cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 din Europa (100,2 g/km de CO2 per mașină înmatriculată în primul semstru din 2021, conform ciclului WLTP) și peste o treime din vehiculele sale electrificate. DS Automobiles își accelerează strategia: din 2024, fiecare nou model DS Automobiles va fi exclusiv 100% electric.

 

Primul model 100% electric din gamă evoluează. Comercializat din 2019, DS 3 CROSSBACK E-TENSE atinge acum o autonomie de 341 de kilometri conform ciclului combinat WLTP, cu o creștere de aproape 7%.

 

Această evoluție a avut în vedere utilizarea în condiții reale a modelului DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Pompa de căldură a primit un senzor de umiditate pentru o eficiență sporită. Oferită standard, pompa de căldură permite producerea de căldură prin compresie, pentru a genera aer cald. Rezultatul este un consum redus de energie. Raportul de transmisie a fost, de asemenea, optimizat pentru a îmbunătăți eficiența DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

 

Pneurile noi de 17 inch, clasa A, dezvoltate de Continental contribuie, de asemenea, la câștigul de autonomie în condiții reale de utilizare. Oferite în dimensiunea 215/60 R17 96H, anvelopele Continental EcoContact™ 6 Q introduc un nou compus cu siliciu de înaltă  tehnologie pentru a îmbunătăți rezistența la rulare și a reduce emisiile sonore.

 

În România, prețul de pornire pentru DS 3 CROSSBACK E-TENSE este de 39.400 Euro.

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

 

 

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

 

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

 

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

 

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

 

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.