MERGI LA CONȚINUT
AL DOILEA PODIUM PENTRU DS TECHEETAH ÎN MEXICO CITY
AL DOILEA PODIUM PENTRU DS TECHEETAH ÎN MEXICO CITY
February 26, 2020
DS TECHEETAH și Antonio Felix Da Costa s-au clasat pe podium a doua oară consecutiv, în cea de-a 4-a cursă a campionatului desfășurată în Mexic.
După ce s-a clasat nou pe locul doi la final, ca în Santiago de Chile, portughezul a profitat de ocazie pentru a urca pe locul trei în clasamentul general provizoriu. Autor al unei curse excelente, de asemenea, dublul campion mondial Jean-Éric Vergne a ocupat poziția a 4-a, care este cel mai bun rezultat al său de la începutul acestui sezon 2019-2020.
Este adevărat că ambele monoposturi DS TECHEETAH au pornit doar de pe locurile 8 și 9 pe grila de start. Dar, așa cum s-a întâmplat în Arabia Saudită și în Chile, în timpul primelor curse, monoposturile propulsate de DS Performance au fost și rapide, cât și foarte eficiente în cursă.


„Astăzi am avut parte de o cursă foarte pozitivă, cred că unul dintre accentele principale va fi pus pe calificări, deoarece avem o mașină excelentă, doar că nu am reușit să scot potențialul maxim din ea. E bine că am două obținut podiumuri la rând, dar mi-am făcut viața mai grea decât ar fi trebuit.” spunea zâmbind Antonio Felix Da Costa coborând de pe podium.