Tehnologii de asistență pentru șofer

Tehnologii de asistență pentru șofer
Tehnologii de asistență pentru șofer

PERFORMANȚĂ ȘI INOVAȚIE

Spiritul avangardist stimulează pasiunea DS Automobiles pentru inovație și excelență. Vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai bune tehnologii pentru garantarea unei experiențe de condus sigure și conectate.

DS HEAD UP DISPLAY EXTINS

Head Up Display-ul extins marchează o experiență vizuală imersivă, comparabilă cu realitatea augmentată.

Proiectate prin parbriz într-o imagine cu o diagonală de 21″, la 4 metri în față, informațiile digitale par să fie pe șosea, astfel încât nu trebuie niciodată să îndepărtezi privirea de la drum.

Disponibil pe DS 4

DS PARK PILOT

Cu DS PARK PILOT, parcarea devine extrem de simplă.

Sistemul inteligent poate detecta un loc de parcare suficient de mare pentru mașina DS prin simpla trecere pe lângă el cu o viteză de până la 30 km/h. Cu această tehnologie de asistență la parcare, mașina parchează singură, lateral sau paralel, fără ca șoferul să atingă volanul sau pedalele.

Disponibil pe DS 9

CONTROL AVANSAT AL TRACȚIUNII

Sistemul de control avansat al tracțiunii ajustează tracțiunea roților față și, datorită celor trei moduri de rulare, îți permite să conduci în siguranță pe suprafețe dificile, cum ar fi zăpadă, nisip sau noroi. În plus, sistemul de asistență la coborârea în pantă reduce riscul de derapare sau de pierdere a controlului pe pante cu înclinații de peste 5%.

Disponibil pe DS 4 și DS 7

Pachet pentru detectarea traficului în spate

Pentru mai multă siguranță, sistemul detectează vehiculele din unghiurile moarte laterale în timpul rulării, indiferent de viteza cu care se apropie. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul avertizează cu privire la pericole prin aprinderea unui LED intermitent în oglinda laterală corespunzătoare. La manevrele în marșarier, ești avertizat cu privire la obstacolele în mișcare aflate la o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spate.

Disponibil pe DS 4

DS DRIVE ASSIST

Am conceput DS DRIVE ASSIST ca să te ajutăm, în timp ce poți prelua controlul asupra mașinii în orice moment. DS DRIVE ASSIST controlează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează mașina cu precizie pe banda sa, în funcție de direcția dorită, prin acționarea direcției. Sistemul controlează viteza și direcția, garantând siguranța și confortul la volan.

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 extinde experiența de conducere autonomă, prin includerea schimbării semiautomate a benzii de rulare, a depășirii și a recomandării anticipate privind viteza, în funcție de indicatoarele rutiere.

Disponibil pe DS 4

DS NIGHT VISION

O cameră cu infraroșu poziționată în grila modelului tău DS detectează pietonii și animalele aflate la o distanță de până la 200 de metri în față și le afișează pe panoul de instrumente digital, astfel încât să poți vedea pericolul și să reacționezi în siguranță. Un adevărat pas înainte în materie de siguranță care garantează un condus mai relaxat, chiar și pe timp de noapte.

Disponibil pe DS 7 și DS 9

DS ACTIVE LED VISION

Datorită farului principal cu LED și a celor trei module rotative, tehnologia DS ACTIVE LED VISION gestionează mai multe moduri de iluminare, specifice fiecărei situații de condus. Modulele acționează simultan pentru adaptarea în timp real a unghiului, intensității și razei de acțiune a fasciculului de lumină, în funcție de condițiile de rulare (starea vremii, luminozitate). Indiferent dacă te afli în oraș, în mediul rural sau pe autostradă, iluminarea se va adapta pentru garantarea unei vizibilități de înaltă definiție.

Disponibil pe DS 9

SISTEM DS IRIS

Sistemul DS IRIS este noul nostru ecosistem de informații, intuitiv, ergonomic și complet personalizat. Acesta include un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală.

Sistemul DS IRIS face tot ce dorești, atunci când dorești.

DS - MONITORIZARE ATENȚIE ȘOFER

Zi și noapte, un sistem de senzori și o cameră video monitorizează semnele de oboseală sau de neatenție ale șoferului, precum și traiectoria mașinii. În cazul în care se constată lipsa atenției sau somnolență, se declanșează o alertă sonoră în cockpit, care este afișată pe ecranul digital al indicatoarelor de bord.

Disponibil pe DS 7 și DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

Pentru siguranță, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează la mediul înconjurător, reglând iluminarea în funcție de condițiile exterioare (oraș, provincie, condiții meteo etc.) și direcționează lumina spre curbă pentru îmbunătățirea vizibilității în viraje. Cu ajutorul funcției PIXEL, poți să rămâi pe faza lungă fără să orbești vehiculul din spate sau pe cele care se îndreaptă spre tine.

Disponibil pe DS 7

MAI MULT