MERGI LA CONȚINUT

Aplicaţia MyDS

Spațiul tău personal peste tot, tot timpul

CONECTEAZĂ-TE ȘI PORNEȘTE

Aplicația MyDS a fost concepută pentru a te conecta cu vehiculul tău DS și cu lumea acestuia. Un singur clic îți oferă acces la toate serviciile Only You, îmbunătățind experiența ta înainte, în timpul și după fiecare călătorie. Toate modelele DS sunt compatibile cu aplicația MyDS.

Lumea DS pe smartphone-ul tău

Aplicaţia MyDS
Descoperă serviciile conectate ale aplicației MyDS

Folosește aplicația mobilă MyDS pentru a te ajuta să te bucuri de conectivitatea dispozitivului tău DS. Folosește smartphone-ul pentru a bloca și debloca ușile mașinii, farurile și multe altele. Găsește multe puncte de interes și utilizează funcția Send2Nav pentru a-ți trimite destinația de pe telefon la sistemul  de navigație de la bord. ​

Descoperă toate modalitățile prin care îți poți îmbogăți experiența de conducere.

Păstrează-ți DS-ul în bună stare

Rămâi la curent cu starea DS-ului tău cu un raport lunar prin e-mail cu informații exacte despre starea de sănătate a vehiculului tău. Folosește aplicația mobilă MyDS pentru a alege o dată și un interval orar disponibil dacă dorești să rezervi o întâlnire la showroom-ul DS preferat pentru service sau reparații. Cu programul DS Only You Privilege, te vei bucura de servicii precum DS Assistance și DS Valet, pe lângă evenimente exclusive de stil de viață, culinare și de artă.

 

Descoperă toate modalitățile prin care îți poți îmbogăți experiența de conducere.

Asistență zilnică

Înainte de călătorie: simplifică viața găsind mașina.*

 

În timpul călătoriei: urmărește călătoria și consumul de combustibil. MyDS te va anunța când trebuie să faci următoarea revizie programată.*

 

După călătorie: un asistent dedicat îţi va simplifica viața, ghidându-te pe jos de la DS până la destinația finală.*

 

Aplicația MyDS îți arată o serie de informații personalizate: autonomia, distanța parcursă, data scadentă a reviziei după fiecare călătorie, te ajută să îți întreții mai bine modelul DS.

 

* Să presupunem că smartphone-ul tău este conectat și are funcționalitate de navigație

Manual de utilizare

Tot ce trebuie să știi despre mașina ta DS

 

Acces instantaneu la toate datele tehnice ale autovehiculului prin intermediul aplicației MyDS. Fie că este vorba despre funcționalitate sau despre cum să efectuezi cel mai bine service-ul și întreținerea modelului tău DS, totul se află acolo.

Tutoriale video DS

Profită din plin de tot ceea ce îți poate oferi DS

 

Tocmai ți-ai cumpărat un DS și cauți ajutor sau informații despre echipamentul acestuia? Descoperă cum operează diferitele funcții ale mașinii tale cu ajutorul videoclipurilor instructive (tutoriale video). Găsește orice informație de care ai nevoie despre mașină și funcționarea dotărilor sale.

CONTROLEAZĂ MAȘINA ELECTRICĂ DE LA DISTANȚĂ

INFORMAŢII AUTONOMIE

Vezi starea actuală de încărcare sau autonomia estimată rămasă. Vezi rapid starea de încărcare a autovehiculului tău și temperatura prestabilită.

PROGRAM ÎNCĂRCARE

În timp ce mașina ta se încarcă, vezi viteza  și timpul de încărcare preconizat. De asemenea, poți seta timpul de încărcare pentru a beneficia de tarifele mai scăzute din anumite intervale orare.

TEMPERATURA PRESTABILITĂ

Comenzile de presetare a temperaturii din habitaclu îți permit să programezi încălzirea sau răcirea mașinii. Concepută pentru confortul tău, această funcție este disponibilă indiferent dacă mașina este sau nu conectată la priză.

Tutoriale pentru Remote control la vehicule electrice


 

Activare functii de control la distanță

Acest tutorial video explică modul de înregistrare și activare a funcțiilor de control de la distanță E-TENSE din aplicația MyDS. Pas cu pas, afli cum să te abonezi la această funcție pentru a fi informat în permanență despre starea vehiculului tău E-TENSE.

Telecomandă

Învață, prin intermediul acestui tutorial video, cum să folosești funcțiile de control la distanță E-TENSE din aplicația MyDS. Descoperă, pas cu pas, cum să personalizezi aplicația pentru a fi informat, în permanență, despre starea vehiculului tău E-TENSE: verifică autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programează reîncărcarea mașinii sau preîncălzirea termică a acesteia de la distanță, la o oră precisă, în ziua (zilele) aleasă(e) de tine.
Descoperă toate serviciile MyDS
Tocmai ai cumpărat un vehicul și cauți ajutor sau informații despre dotările acestuia? Descoperă toate tutorialele noastre video apăsând mai jos.
PLANIFICATOR DE CĂLĂTORII DS

Mulțumită aplicației mobile myDS, vehiculul tău va fi întotdeauna lângă tine, la îndemână. Descoperă cel mai simplu și mai sigur mod de a-ți planifica următoarea călătorie. Introdu destinația, introdu locul de plecare, setează starea de încărcare a bateriei, iar planificatorul îți va indica cel mai bun itinerar și punctele de încărcare accesibile pentru tine.

Descoperă toate modalitățile prin care îți poți îmbogăți experiența de conducere. 

 
SCANEAZĂ MAŞINA

Datorită aplicației mobile myDS, vehiculul tău va fi întotdeauna lângă tine, la îndemână. Descoperă cel mai simplu și mai sigur mod de a-ți planifica următoarea călătorie. Introdu destinația, introdu locul de plecare, setează starea de încărcare a bateriei, iar planificatorul îți va indica cel mai bun itinerar și punctele de încărcare accesibile pentru tine.

Descoperă toate modalitățile prin care îți poți îmbogăți experiența de conducere.

Descărcă aplicația MyDS.

 
SEND 2 NAV
Planifică-ți traseul și trimite-l cu un clic la sistemul de navigație din DS. Prin intermediul aplicației MyDS, tastați destinația și trimite-o la mașină. De asemenea, puteți utiliza Google Maps, Apple Plan sau Waze pentru a vă partaja traseul. 

Mobilitate

Prin intermediul aplicației MyDS, poți accesa serviciile oferite de partenerul nostru de mobilitate Free2Move. Cu Mobility Pass și serviciile Free2Move uită de limitările obișnuite ale călătoriilor cu mașina.

Servicii personalizate

ONLY YOU: O GAMĂ LARGĂ DE SERVICII
DS ASSISTANCE: profită de asistență gratuită 24/7 
MERGI ȘI MAI DEPARTE CU FUNCȚIA DE SCANARE

Poți consulta manualul de utilizare online pentru DS prin intermediul smartphone-ului tău. 

 

1. Descarcă documentul din aplicația MyDS.

2. Folosind camera foto a smartphone-ului, poți acum să scanezi părți ale modelului tău DS ca să afli informații detaliate despre acestea.

 

Simplă, rapidă și eficientă, funcția de scanare îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.