September 28, 2020

PARIS FASHION WEEK

Paris, 28 Septembrie 2020

PARIS FASHION WEEK

O NOUĂ EDIȚIE “UN AUTRE REGARD” DE LA DS AUTOMOBILES PENTRU PARIS FASHION WEEK

DS Automobiles adaugă un nou element în campania „Un Autre Regard”* cu o ședință foto editorială de modă dedicată Paris Fashion Week® Women’s Primăvară/Vară 2021, după o primă ediție lansată în iulie anul trecut. „Un Autre Regard” leagă colecția de automobile concept DS Automobiles de lumea modei imaginată de branduri emergente identificate de Fédération de la Haute Couture și de la Mode. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 va fi alături de vizitatorii Paris Fashion Week®, în tot Parisul, între 28 septembrie și 6 octombrie, datorită capacității sale de a tula în modul zero emisii până la 75 de km (standard WLTP urban).

© LAURENT NIVALLE

Această a doua ediție „Un Autre Regard” a prins viață în jurul ruinelor Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux. Construit la începutul secolului al XV-lea, fusese cumpărat de Henri al II-lea ca dar pentru soția sa, Catherine de Médicis, regina Franței. Castelul a fost distrus după Revoluție și astăzi zona este clasificată ca monument istoric. Un edificiu avangardist la vremea sa, castelul este astăzi alcătuit din ruine și rămășițe, în mijlocul coloanelor și al unei loje restaurate. În acest cadru, toate automobilele concept dezvăluite de la crearea mărcii, DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE, DS E-TENSE și DS DIVINE, s-au lăsat fotografiate alături de două modele, Justine Nicolas și Olivia Valin, și de creațiile a trei branduri internaționale de modă emergente: Boyarovskaya, Thebe Magugu și Mossi.

Au fost create patru imagini care contrastează total farmecul patrimoniului și modernitatea expertizei afișate de designeri și de automobilele concept DS Automobiles. Laurent Nivalle (fotografii) și Emmanuel Rouyer (video) au surprins puterea diferitelor linii pentru a forma un nou capitol „Un Autre Regard”.

Fotografiile sunt disponibile pe contul de Instagram @dsautomobilesromania, pe parcursul Paris Fashion Week®.

AERO SPORT LOUNGE

1ASL

DS X E-TENSE

1DSX

DS E-TENSE

1ds e-tense

DIVINE DS

1divine ds