October 6, 2023

DS AUTOMOBILES SE PREGĂTEȘTE PENTRU VIITOR ÎN FRANȚA ȘI ITALIA

DS AUTOMOBILES SE PREGĂTEȘTE PENTRU VIITOR ÎN FRANȚA ȘI ITALIA

DS Automobiles accelerează tranziția energetică. Încă de la lansare, DS Automobiles a plasat electrificarea în centrul strategiei sale, cu o gamă 100%

 

  • Din 2024, toate modelele noi DS Automobiles vor fi exclusiv 100% electrice.
  • Primul model pentru noua eră cu emisii zero este în curs de realizare în Franța și va fi produs la uzina Melfi din Italia.
  • Acesta va inaugura versiunea 100% electrică a noii platforme STLA M, cu autonomie de peste 700 de kilometri.

 

DS Automobiles accelerează tranziția energetică. Încă de la lansare, DS Automobiles a plasat electrificarea în centrul strategiei sale, cu o gamă 100% electrificată vândută începând din 2019. Grație modelului 100% electric DS 3 E-TENSE, împreună cu modelele plug-in hybrid DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE și DS 9 E-TENSE cu 225 până la 360 de cai putere, toate modelele DS sunt oferite cu sisteme de propulsie electrificate, reprezentând aproape 50% din volumul vânzărilor europene în prima jumătate a anului 2023.

În prima linie a inovației, marca accelerează și devine 100% electrică, continuând în același timp să se implice în Formula E.

Din 2024, DS Automobiles își va extinde oferta prin vânzarea unei versiuni 100% electrice a modelului DS 4, dezvăluind apoi un nou design, care va inaugura primul proiect 100% electric bazat pe platforma globală Stellantis STLA M. Echipat cu o baterie de capacitate mare de până la 98 kWh pentru o autonomie de peste 700 de kilometri, viitorul model va oferi tehnologie și rafinament extraordinare, dispunând de caracteristici tehnice adaptate perfect la dorințele clienților DS Automobiles. Dezvoltarea este în curs de finalizare în Franța.

Uzina Melfi din Italia va produce acest nou model 100% electric. Deschisă în anii 1990, se află în regiunea Basilicata, între Napoli și Bari. Un al doilea model DS Automobiles va beneficia de expertiza uzinei din Melfi la o dată ulterioară.

Persoana de contact:
Rodica Ionescu
PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.