June 17, 2020

Echipa DS TECHEETAH se va afla pe grila de start pe 5 august cu obiectivul de a câștiga noi titluri!

Paris, 17 iunie 2020

Echipa DS TECHEETAH se va afla pe grila de start pe 5 august cu obiectivul de a câștiga noi titluri!

După o „pauză forțată” ce a marcat din plin sezonul 6, DS Automobiles și partenerul său TECHEETAH vor fi prezenți pe grila start a campionatului de Formula E, începând cu data de 5 august 2020, la Berlin.

Se vor desfășura șase curse (5-6 august, 8-9 august, 12-13 august) fără spectatori, acestea urmând a încheia un campionat perturbat serios.

La volanul celor două monoposturi DS E-TENSE FE20 se vor afla Jean-Eric Vergne, dublu campion de Formula E și câștigător în seonul 2018/2019, și Antonio Félix Da Costa, actualul lider în clasamentul general al piloților. Clasată de asemenea în vârful clasamentului pe echipe, echipa DS TECHEETAH va concura în aceste ultime curse ale sezonului cu intenția fermă de a câștiga noi titluri.

AUTODROMO HERMANOS RODRIGUEZ, MEXICO - FEBRUARY 15: Jean-Eric Vergne (FRA), DS Techeetah, DS E-Tense FE20, leads Antonio Felix da Costa (PRT), DS Techeetah, DS E-Tense FE20 during the Mexico City E-prix at Autodromo Hermanos Rodriguez on February 15, 2020 in Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico. (Photo by Alastair Staley / LAT Images)

În ultimele săptămâni, inginerii echipei s-au concentrat pe optimizarea sistemelor de bord ale monopostului DS E-TENSE FE20, dar au lucrat și la strategia de curse care va constitui, încă o dată, cheia în câștigarea campionatelor piloților și pe echipe. Piloții și-au intensificat antrenamentele în simulatorul de curse, odată cu sfârșitul restricțiilor cauzate de pandemie.

PARQUE O'HIGGINS CIRCUIT, CHILE - JANUARY 18: Antonio Felix da Costa (PRT), DS Techeetah, 2nd position, poses with his trophy during the Santiago E-prix at Parque O'Higgins Circuit on January 18, 2020 in Parque O'Higgins Circuit, Chile. (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

Antonio Felix Da Costa, pilot DS TECHEETAH: „Sunt încântat să particip din nou la curse! Este o perioadă foarte ciudată pentru întreaga lume, dar este bine să fii din nou pe grila de start. Campionatul se reia cu noi în frunte, dar este important să ne amintim că jumătate de sezon se va desfășura în doar șase zile. Ne-am antrenat din greu pentru a fi pregătiți și vom ajunge la Berlin cu o mentalitate de câștigători!„.