July 13, 2021

DS Automobiles a creat un scaun cu un design unic pentru portavionul Charles de Gaulle

Paris, 12 Iulie 2021

DS Automobiles a creat un scaun cu un design unic pentru portavionul Charles de Gaulle

Combinând rafinamentul și tehnologia, DS Automobiles dezvăluie un design unic al scaunului pentru postul de comandă al portavionului Charles de Gaulle.

Un simbol al apărării națiunii franceze, portavionul Charles de Gaulle este acum comandat dintr-un scaun inspirat de DS 9, proiectat de echipele dedicate DS Automobiles.

Inspirate de calitatea franceză, DS Automobiles și Marina franceză sunt conduse de aceleași valori: precizie, rigoare și expertiză distinctă. Cu o inegalabilă măiestrie și conduși de dorința de a fi avangardiști, maeștrii tapițeri DS și echipa de pe portavionul Charles de Gaulle au lucrat împreună pentru a crea un scaun exclusivist, inspirat de cel din habitaclul noului DS 9.

Combinația de rafinament și tehnologie a dat naștere acestui scaun incredibil.

CDG_2

Instalat la începutul anului 2021, scaunul a fost deja probat în timpul unei misiuni operaționale ce a durat 4 luni, pe puntea de comandă a portavionului Charles de Gaulle. Mâinile tapițerilor DS Automobiles au brodat scaunul cu însemnele Charles de Gaulle R91: Crucea Lorenei ieșind din ancora unei nave, inclusiv un diamant pentru a semnifica catargul unei ambarcațiuni.

Acest design unic beneficiază de aceleași caracteristici pe puntea portavionului Charles de Gaulle, ca și la bordul noului DS 9. Astfel, funcția de masaj cu cinci moduri și trei intensități a fost păstrată, la fel ca funcțiile de încălzire și răcire prin pielea perforată; o premieră pentru portavioanele marinei franceze.