February 26, 2020

DS AERO SPORT LOUNGE: ARTA DE A CĂLĂTORI

26 Februarie 2020

DS AERO SPORT LOUNGE: ARTA DE A CĂLĂTORI

Cu DS AERO SPORT LOUNGE, DS Automobiles aduce la viață unui nou tip de mașină. Primitoare, dar la fel de distinsă, restrânsă, dar la fel de generoasă, inteligentă și poetică, această mașină concept este o previzualizare a viitorului nostru.

DIMENSIUNI PUTERE AUTONOMIE

Lungime: 5 metri

Lățime: 2,10 metri

500 kW (680 CP)

0 – 100 km/h în 2,8 secunde

650 km WLTP

News - Slideshow

Un suflu de inovație

O poziție înaltă de condus, vizibilitate deosebită și confort de primă clasă, la care putem adăuga eficiență aerodinamică și tehnică, dar și un design extraordinar… Caracterul DS AERO SPORT LOUNGE este unic. Prin proporțiile și forma caroseriei, DS AERO SPORT LOUNGE direcționează fluxul de aer pentru a optimiza eficiența aerodinamică. Silueta sa este caracterizată de semnătura E-TENSE, una simbolică pentru puterea motorului electric de 500 de kW. Farurile DS MATRIX LED VISION sunt unite de luminile de zi și de așa numitele DS LIGHT VEIL, panouri iluminate care previzualizează viitoarea semnătură DS.

Un souffle innovant (2)

Călătoria devine o formă de artă

DS Automobiles propune un nou design pentru a crea o mașină în care să călătorești. Ecranele nu mai sunt în prim plan. Elementele de navigare și infotainment sunt proiectate pe planșa de bord în timp ce informațiile necesare condusului sunt afișate pe parbriz cu ajutorul realității augmentate. Fuziunea informațiilor cu divertismentul elimină astfel constrângerile ecranelor tactile. Între scaune, cotiera centrală acționează ca un ghid. Prin intermediul tehnologiilor Leap Motion și Ultrahaptics, faci un gest din mână și primești un răspuns senzorial. Inteligența artificială IRIS este situată în centrul planșei de bord, permițându-ți să controlezi totul printr-o simplă conversație.

le voyage devient

Combinația între savoir-faire-ul franțuzesc al luxului și noile materiale de calitate conduce spre Future Craft

O parte a planșei de bord și partea din spate a scaunelor sunt îmbrăcate cu o suprafață creată din paie. Acest material inedit reprezintă o combinație perfectă între meșteșugul de lux și dorința de a lucra pentru sustenabilitate. Scaunele mari sunt decorate cu bumbac satinat, în jurul tehnologiei de spumă de înaltă densitate care conferă un confort de primă clasă. În portiere, o tehnică ce presupune țesături din microfibră cu trei materiale împletite permite accesul luminii ambientale în habitaclu. Impletirea unică, indiciul unei tehnici meșteșugărești incredibile, combină arta și tehnologia.

de la noblesse dans la matière et l'oeuvre