January 26, 2022

DS 4 CÂȘTIGĂ PREMIUL CEA MAI FRUMOASĂ MAȘINĂ A ANULUI 2022

DS 4 CÂȘTIGĂ PREMIUL CEA MAI FRUMOASĂ MAȘINĂ A ANULUI 2022

Juriul celei de-a 37-a ediții a Festival Automobile International acordă modelului DS4 premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului 2022».

  • Conceput de DS DESIGN STUDIO PARIS, DS 4 se remarcă prin proporții de excepție și o prezență remarcabil de impunătoare, atât la exterior, cât și la interior.
  • Premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului » este cel de-al 7-lea premiu revendicat de marca DS Automobiles în cadrul ultimilor 8 ediții ale Festival Automobile International.

DS 4 întruchipează noua generație de modele DS Automobiles. Rafinat, dar și high tech, DS 4 asociază un design exterior carismatic cu puritatea și fluiditatea designului interior, caracterizat de multiple detalii „lucrate manual”.

„Premiul Cea mai frumoasă mașină a anului este o recompensă pentru creatorii modelului DS 4. Înainte de a contura primele schițe, am lucrat împreună cu inginerii Mărcii timp de doi ani pentru a modela platforma tehnică. Când am demarat procesul de creație, am beneficiat de o marjă de manevră excepțională pentru dezvoltarea unui nou concept. Inspirată de conceptul DS AERO SPORT LOUNGE, recompensat anul trecut de Festival Automobile International, silueta modelului DS 4 este unică în segment, cu proporții nemaiîntâlnite până acum. Caroseria este atletică, foarte musculoasă, compactă și susținută de roți de mari dimensiuni. Este în același timp aerodinamică, eficientă și carismatică.”
Thierry Metroz, Director Design – Marca DS Automobiles

Începând cu anul 2006, Festival Automobile International acordă anual premiul « Cea mai frumoasă mașină a anului », precum și diverse alte premii.

Juriul Festival Automobile International este format din Jean-Michel Wilmotte (Președintele juriului, arhitect), Anne Asencio (vice-președintele juriului, vice-președinte Design Experience Dassault Systems), Hermidas Atabeyki (președintele companiei D3 Studio), Paul Belmondo (fost pilot de raliuri, consultant TV), Cyrille Duval (director companie), Laurent Gardinier (acționar Maisons Taillevent), Etienne Gernelle (director publicație, Președinte și CEO Le Point), Olivier Josse (responsabil relații publice Alcyone), Jacques Nicolet (Președinte Everspeed), Patrick Pruniaux (Președinte Girard-Perregaux), Isabelle Schlumberger (Director General Vânzări, Marketing și Dezvoltare JCDecaux) și Ari Vatanen (fost pilot de raliuri și fost deputat în Parlamentul European).

DS Automobiles a primit numeroase distincții în cadrul Festival Automobile International:

  • DS 4: Cea mai frumoasă mașină a anului 2022
  • DS AERO SPORT LOUNGE: Marele premiu Cel mai frumos Concept Car al anului 2021
  • DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 : Marele Premiu Spot publicitar 2020
  • DS 3 CROSSBACK: finalist Cea mai frumoasă mașină a anului 2019
  • Jean-Éric Vergne : Marele Premiu al Festivalului 2019
  • DS 7 CROSSBACK : Marele Premiu Cel mai frumos interior al anului 2018
  • ONLY YOU : Marele Premiu Creativ’Experience al anului 2017
  • DS DIVINE : Premiul Special al Juriului 2015

Echipa de Design DS 4
Director: Thierry Metroz
Director de Design Exterior: Frédéric Soubirou
Designer: Thomas Duhamel
Director de Design Interior: Thomas Bouveret
Designeri: Sylvain Gaudichon, Tzu Han Chou
Director al Departamentului Culori, Materiale și Finisaje: Sabine Pannetrat
Designer: Thomas Altet
Director ProLab: Nicolas Deluy
Designeri: Robert Nuboer și Cyril Veynante.

DESPRE MARCA DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux.

Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu DS 3 CROSSBACK, DS 4, DS 7 CROSSBACK și DS 9 o gamă de vehicule de talie mondială.

Singura marcă dublă campioană în Campionatul de Formula E (categoriile Echipe și Piloți) în 2019 și 2020, DS Automobiles este în fruntea electrificării mobilității și oferă toate modelele sale în versiune electrificată.

Sub semnătura E-TENSE, marca DS Automobiles propune motorizări 100% electrice și plug-in hybrid cu până la 360 CP și tracțiune integrală. Din 2024, toate modelele noi lansate de marca DS Automobiles vor fi numai în versiune 100% electrică.

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial.


 

Persoana de contact:

Rodica Ionescu
PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro