November 23, 2021

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: AUTONOMIE EXTINSĂ

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: AUTONOMIE EXTINSĂ

Singurul model 100% electric din segmentul său, DS 3 CROSSBACK E-TENSE evoluează pentru a câștiga cu aproape 7% mai multă autonomie, la 341 de kilometri WLTP (ciclu combinat).

  • Evoluțiile tehnice cresc autonomia în condiții reale de utilizare.
  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE reprezintă excelența savoir-faire-ului franțuzesc al mărcii DS Automobiles în materie de electrificare, cu patru titluri câștigate la Formula E.

Cu o strategie de electrificare aplicată încă de la crearea mărcii, DS Automobiles este marca multi-energie cu cele mai scăzute emisii medii de CO2 din Europa (100,2 g/km de CO2 per mașină înmatriculată în primul semstru din 2021, conform ciclului WLTP) și peste o treime din vehiculele sale electrificate. DS Automobiles își accelerează strategia: din 2024, fiecare nou model DS Automobiles va fi exclusiv 100% electric.

Primul model 100% electric din gamă evoluează. Comercializat din 2019, DS 3 CROSSBACK E-TENSE atinge acum o autonomie de 341 de kilometri conform ciclului combinat WLTP, cu o creștere de aproape 7%.

Această evoluție a avut în vedere utilizarea în condiții reale a modelului DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Pompa de căldură a primit un senzor de umiditate pentru o eficiență sporită. Oferită standard, pompa de căldură permite producerea de căldură prin compresie, pentru a genera aer cald. Rezultatul este un consum redus de energie. Raportul de transmisie a fost, de asemenea, optimizat pentru a îmbunătăți eficiența DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Pneurile noi de 17 inch, clasa A, dezvoltate de Continental contribuie, de asemenea, la câștigul de autonomie în condiții reale de utilizare. Oferite în dimensiunea 215/60 R17 96H, anvelopele Continental EcoContact™ 6 Q introduc un nou compus cu siliciu de înaltă  tehnologie pentru a îmbunătăți rezistența la rulare și a reduce emisiile sonore.

În România, prețul de pornire pentru DS 3 CROSSBACK E-TENSE este de 39.400 Euro.