February 26, 2020

Al doilea podium pentru DS TECHEETAH în Mexico City

Al doilea podium pentru DS TECHEETAH în Mexico City

DS TECHEETAH și Antonio Felix Da Costa s-au clasat pe podium a doua oară consecutiv, în cea de-a 4-a cursă a campionatului desfășurată în Mexic.

După ce s-a clasat nou pe locul doi la final, ca în Santiago de Chile, portughezul a profitat de ocazie pentru a urca pe locul trei în clasamentul general provizoriu. Autor al unei curse excelente, de asemenea, dublul campion mondial Jean-Éric Vergne a ocupat poziția a 4-a, care este cel mai bun rezultat al său de la începutul acestui sezon 2019-2020.

news mexico 2

Este adevărat că ambele monoposturi DS TECHEETAH au pornit doar de pe locurile 8 și 9 pe grila de start. Dar, așa cum s-a întâmplat în Arabia Saudită și în Chile, în timpul primelor curse, monoposturile propulsate de DS Performance au fost și rapide, cât și foarte eficiente în cursă.

news mexico 3

„Astăzi am avut parte de o cursă foarte pozitivă, cred că unul dintre accentele principale va fi pus pe calificări, deoarece avem o mașină excelentă, doar că nu am reușit să scot potențialul maxim din ea. E bine că am două obținut podiumuri la rând, dar mi-am făcut viața mai grea decât ar fi trebuit.” spunea zâmbind Antonio Felix Da Costa coborând de pe podium.