Detalii

Noul DS 7 CROSSBACK este primul automobil din cea de-a doua generație de modele DS Automobiles. Acest sofisticat SUV se remarcă printr-o caracteristică a părții frontale ce este instantaneu recunoscuta: DS WINGS. Din lateral, formele sculptate și estetica complicată a jantelor din aliaj subliniază dinamismul său. Create asemenea unor bijuterii, farurile DS ACTIVE LED VISION completează designul exterior.

01_DS7_CROSSBACK

Ai vizibilitate mai bună pe întuneric și ești în centrul atenției prin intermediul farurilor DS ACTIVE LED VISION. Acestea prind viață în momentul în care DS 7 CROSSBACK este descuiat. Astfel, tehnologia și stilul îți fac împreună viața mai sigură.

02_DS7_CROSSBACK

Inspirate de conceptul DS E-TENSE, blocurile optice spate 3D Full LED pun în evidență un motiv tridimensional ce imită solzii unei reptile. Credem că sunt o modalitate extraordinară de a accentua puterea de atracție a noului DS 7 CROSSBACK.

03_DS7_CROSSBACK

Pentru a celebra Capitala Franței, interiorul noului DS 7 CROSSBACK este fidel filosofiei DS în materie de personalizare.
Prin urmare, oferim patru niveluri de echipare, numite Inspirațiile DS, care sunt concepute pentru a satisface gusturile și dorințele tuturor. Alege-l pe al tău.

06_DS7_CROSSBACK

Aspecte cheie

“Fiecare material și fiecare detaliu poartă dovada inspirației din lumea modei” – Thierry Metroz, director de design DS Automobiles
În tradiția măiestriei de calitate, fiecare detaliu și material utilizat în Inspirațiile DS (lemn natural, Alcantara, piele Nappa granulată, chiar și modelul guilloché utilizat de meșterii ceasornicari) este ales și prelucrat cu atenție.

23_DS

Performante