Detalii

O combinație între eleganță, confort și tehnologie, SUV-ul compact DS 3 CROSSBACK se distinge prin silueta sa impunătoare, accentuată de detalii care sugerează un stil modern și sofisticat.

Post-production : Astuce Productions

Vei fi surprins de mânerele magice de ușă care apar doar când ai nevoile de ele. În restul timpului ele sunt ascunse, integrându-se perfect în caroserie pentru a evidenția silueta rafinată a modelului DS 3 CROSSBACK.

02-DS-ConvertImage

Amplificând aspectul elegant al vehiculului, proiectoarele de ultimă generație DS MATRIX LED VISION oferă conducătorului auto un avantaj excepțional: acela de a rula în mod constant cu faza lungă fără a orbi alți participanți la trafic.

Grație unei camere video amplasate în partea superioară a parbrizului, aceste proiectoare inteligente adaptează în mod automat fasciculul de lumină în funcție de condițiile de trafic.

Proiectoarele DS MATRIX LED VISION sunt formate din 3 module LED pentru faza scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM pentru condus. Acesta din urmă este format din 15 segmente identice și independente, care se aprind și se închid în mod progresiv, în funcție de condițiile de drum.

03-DS

La volanul modelului DS 3 CROSSBACK vei fi în centrul atenției. Cu suprafețe curbate ale caroseriei și roți de mari dimensiuni, acest SUV compact abordează un stil avantgardist puternic și, totodată, sculptural.

04-DS

Gândit pentru a fi un model urban prin excelență, noul DS 3 CROSSBACK oferă un spațiu interior excepțional, în ciuda dimensiunilor sale compacte. Pentru a-l face cât se poate de confortabil, am gândit o mulțime de spații de depozitare convenabile și funcționale, bancheta spate rabatabilă și un portbagaj de 350 de litri.
Modul în care mașina este propulsată ar putea să se schimbe, dar cerințele tale vor rămâne aceleași. De aceea, versiunea 100% electrică DS 3 CROSSBACK E-Tense a fost concepută pentru a oferi același nivel de confort ca modelele noastre pe benzină sau diesel, fără a compromite spațiul interior sau volumul de încărcare din portbagaj.

05-DS

Aspecte cheie

Scufundă-te în sofisticatul interior al noului DS 3 CROSSBACK. În habitaclu am acordat o atenție deosebită calității materialelor și finisării fiecărui detaliu.

06-DS

Sub ecranul tactil, consola centrală este spectaculoasă și elegantă. Redând emblema mărcii, butoanele tactile și cele două orificii centrale de ventilație iau forma unor diamante.

07-DS

Pentru a marca atmosfera pariziană, DS 3 CROSSBACK rămâne credincios filozofiei stilului DS: personalizare. Modelează interiorul mașinii tale după propria imagine, alegând din cinci niveluri de echipare numite Inspirațiile DS.

08-DS

Fie că parcurgi drumuri scurte sau lungi, confortul la interiorul noului DS 3 CROSSBACK este același: excepțional. În scaunele din față și din spate am încorporat o spumă de dublă densitate, folosind un tratament inovator pentru a oferi o bază de susținere generoasă și de înaltă calitate.

Și pentru că momentele de liniște sunt prețioase, în special în afara orașului, inginerii noștri s-au asigurat că mașina ta oferă o izolație superioară împotriva zgomotelor și vibrațiilor.

09-DS

Folosind tehnologia noastră avansată și poziția intuitivă de conducere, vei putea să te concentrezi asupra a ceea ce contează cel mai mult: să te bucuri de călătorii.

Am proiectat cabina de pilotaj a noului DS 3 CROSSBACK astfel încât toate informațiile și comenzile să fie accesibile instantaneu.

10-DS

Accesează comenzile mașinii prin intermediul ecranului tactil de 10.3″ și găsește informații legate de condus pe afișajul digital de 7″.

Pentru confort maxim, poți personaliza informațiile afișate pe ecran, cum ar fi viteza, nivelul combustibilului, distanța parcursă, sistemele de asistență a șoferului și navigația, în funcție de nevoile tale.

Base de donnée : Astuce Productions

Performante

Disponibil începând cu primăvara anului 2019, noul DS 3 CROSSBACK E-Tense deschide drumul către o nouă generație de vehicule electrice. Cu o concepție și cu un design exclusiviste, noul SUV 100% electric este o demonstrație a avangardei tehnologice și a rafinamentului.

23-DS

Un obiect unic

Visezi la un model de unic pentru a se potrivi cu dorința ta de estetică și inovație? Fă cunoștință cu noul DS 3 CROSSBACK La Premiere. Această ediție limitată este la fel de rafinată ca și avansul tehnologic…

Disponibil doar în ediția limitată, DS 3 CROSSBACK La Premiere va fi livrat primilor clienți începând cu luna aprilie 2019.

24-DS